Törzsvásárlói Program 2021 – Sirály Horgász Webáruház
www.siralyaruhaz.hu

2021. január 11-től törzsvásárlói programot indítunk. Szeretnénk megjutalmazni hűséges vásárlóinkat. Úgy gondoljuk, ennek a legjobb módja, ha külön, nektek szóló kedvezményrendszert vezetünk be a 2021-es évre.

Kedvezménysáv neveTörzsvásárlóként teljesített vásárlások bruttó összértékeKedvezmény mértéke
5+min. 50 000 Ft5%Kezdésnek nem rossz, de van még mit behozni! 🙂
10+min. 150 000 Ft10%Ez már valami, látszik, hogy nem ma kezdted!
15+min. 300 000 Ft15%Emelem kalapom! Nincsenek előtted határok! Már csak egy lépés a V.I.P. tagság, hajrá!
20+min. 500 000 Ft20%V.I.P. tag lettél, már nincs mit tanítanom, tudsz mindent… 🙂

Amint eléred a fenti összeghatárokat, onnantól kezdve már automatikusan a kedvezményes árakat fogod látni, ha bejelentkezel az oldalon. A profilodban, a rendelések menüpontra kattintva te is meg tudod nézni korábbi rendeléseid értékét.

A fenti kedvezmények az akciós termékekre is érvényesek!

A törzsvásárlói kedvezmény mindenki számára elérhető, aki regisztrál oldalunkon, és vásárlásai összértéke (bejelentkezve) meghaladja a fent megjelölt összeghatárokat. A törzsvásárlói program részvételi feltételeit a regisztrációddal automatikusan elfogadod. Tehát nincs más dolgod, mint regisztrálni oldalunkon, és bejelentkezve vásárolni, ezzel automatikusan részt veszel a programban és lehetőséged van elérni az egyedi kedvezményeket.

A fizetési mód nem lényeges, minden esetben figyelembe veszi rendszerünk a vásárlásodat.

Fontos, hogy rendszerünk csak azokat a vásárlásokat tudja hozzád kötni, amit regisztrált felhasználóként, bejelentkezve teszel meg. A regisztráció és bejelentkezés nélküli vásárlások nem számítanak bele a programba.

Különböző vásárlók kedvezményeinek összevonása nem lehetséges. Más személyre nem átruházhatóak a kedvezmények.

Termék visszaküldése esetén a visszaküldött termék ára levonásra kerül a kedvezményre jogosító vásárlások összegéből, de ha mást vásárolsz helyette, természetesen az újra beleszámít.

A Sirály Horgász Webáruház által indított törzsvásárlói program határozatlan időtartamra, visszavonásig érvényes. A program a Sirály Horgász Webáruház által bármikor, egyoldalúan módosítható.