Leadcore

1 815 Ft

Pontyozó ólombetétes zsinór kopásálló, álcázó „burkolatban“. A 45 lb rugalmas zsinór többször nehezebb a szokásos ólomzsinóroknál. Alaposan követi az aljzatot, és gyakorlatilag láthatatlanná válik. Pontyozó előkék gyártásához használják. Az álcázó kivitel lehetővé teszi az egész szerelék feltűnésmentes prezentálását.

4 540 Ft

“…nehéz mint a “leadcore”, viszont ólommag nélkül…”
A PARADOX egy forradalmi zsinór a Delphin-től. A gyártása során 16 egyedülálló mikroszál volt felhasználva, amelyek többszörösen nehezebbek mint a hagyományos PE szálak. Ezenfelül a zsinór extrém sűrűre van szőve, így rendkívül nehéz és kopásálló. A speciális szövéssel üreges belső részt értünk el, aminek köszönhetően csomómentes kötéseket készíthetünk és ezért nem csökken a szakítószilárdság. Ez a zsinór nem tartalmaz ólombetétet, és ennek ellenére is nehezebb mint egy általános “leadcore”. Tökéletesen kopírozza a vízfeneket, és így egy kiváló pontyozó előkét alkot. A jellemzői miatt a legnehezebb vizekre van szánva, amelyekben sok az akadály, kagyló vagy rák.

2 690 Ft

Free Run Xcore Carp System

– Azonnal használható, előre elkészített rendszer

– Kész végszerelék

– 100cm hosszú / 45lbs szakítószilárdságú Lead Core

– 2db / csomag

– Dobós és behúzós horgászathoz egyaránt

 

SEDO Fishing termékekből összeállított Rendszer, 2db komplett Free Run  Underwater Carp System végszerelék . A szett tartalmaz: előre két oldalon  fűzött Lead Core 100cm  , SEDO Free Run Rig szettet , SEDO Quick lock Swivel long barel. Kibontás után csak felkötjük a főzsinórunkra a végszereléket ami előre össze van állítva egy biztonsági csomóval, az előkét beakasszuk a Quick Lock Swivel-be és már horgászhatunk is. Nem kell többet bajlódnunk a Lead Core visszafűzésével. Használható behúzós és dobós horgászathoz egyaránt!

2 490 Ft

Lead Clips Xcore Carp System 

– Azonnal használható, előre elkészített rendszer

– Kész végszerelék

– 100cm hosszú / 45lbs szakítószilárdságú Lead Core

– 2db / csomag

– Dobós és behúzós horgászathoz egyaránt

SEDO Fishing termékekből összeállított Rendszer, 2db komplett Lead Clips  Underwater Carp System végszerelék . A szett tartalmaz: előre két oldalon  fűzött Lead Core 100cm  , SEDO Tail Rubber, SEDO Lead Clips, SEDO Quick lock Swivel long barel. Kibontás után csak felkötjük a főzsinórunkra a végszereléket ami előre össze van állítva egy biztonsági csomóval, az előkét beakasszuk a Quick Lock Swivel-be és már horgászhatunk is. Nem kell többet bajlódnunk a Lead Core visszafűzésével. Használható behúzós és dobós horgászathoz egyaránt!

1 590 Ft

Naked Power Xcore Carp System – Brown

– Azonnal használható, előre Visszavart leadcore

– Kész végszerelék

– 100cm hosszú / 45lbs szakítószilárdságú Lead Core

– 2db / csomag

– Dobós és behúzós horgászathoz egyaránt

 

A szett tartalmaz: előre két oldalon vissza fűzött  Power Xcore Lead Core 100cm. Tetszés szerint használható lead clips-el,, helikopter szereléknek vagy akár Chod rendszernek.  Nem kell többet bajlódnunk a Lead Core visszafűzésével. Használható behúzós és dobós horgászathoz egyaránt!

3 990 Ft

Power Xcore Leadcore 45lbs 10 méter – Brown

– Könnyen fűzhető

– Tökéletesen követi az aljzatot

– Megerősített szerkezet

– Ólombetétes

– Gyors merülés

– 45lbs ; 10 méteres tekercs

Power Xcore egy extra nehéz ólombetétes zsinór, vízbeérés után tökéletesen követi a meder aljzatot , mind emellett nagyon gyorsan merül. Megerősített külső szerkezete tökéletes védelmet nyújt külső behatások ellen, legyen az kő kagyló vagy bármilyen éles természetes tárgy. Remekül kezelhető és vékony fűzőtűvel  könnyen fűzhető az ólombetétes zsinór. Egy tekercsen 10 méter található a 45lbs szakító szilárdságú zsinórból mely rejtőzködő színnel rendelkezik.