Előkezsinór

3 590 Ft

Debark Coated Hooklink – Bevonatos fonott előkezsinór – 10m

– Merev külső bevonat
– Könnyen eltávolítható bevonat
– Puha belső fonott zsinór
– Megerősített külső és belső szerkezet
– Gyorsan sülyedDebark egy egyedileg fejlesztett bevonatos előkezsinór, különleges PVC bevonatot kapott, mely extra kopásálósággal rendelkezik és védelmet nyújt a belső puha fonott előkezsinórnak. Használhatjuk távdobásra, behúzáshoz, vagy bármilyen extrém terepen. Gyorsan süllyed és simul a fenékhez.
4 790 Ft

Ashima Excalibur Hooklink Brown 20 méter

– Extrém lágy
– Csúszásmentes csomózhatóság
– Süllyedő
– Sima és kombi előkékhez is javasolt
Excalibur előkezsinórt univerzálisan használhatjuk, nyilt vízen vagy akár nehéz terepen. Két féle szakító szilárdságban érhető el, 15 lbs és 25 lbs. Színe barna, a kiszerelés pedig 20 méteres tekercs. Különleges tulajdonsága, hogy csúszásmentes csomóval tudunk előkét kötni. Az előke anyaga süllyedő és barna színű. Bármilyen puha anyagú vagy kombi előke elkészíthető belőle.
690 Ft

Klasszikus lágy, szürke színű előkezsinór, mely igen jó ár/érték aránnyal rendelkezik. Kötési illetve csomótűrési tulajdonságai kiemelkedőek. Tökéletes választás általános fenekező vagy feeder horgászok számára.

Átmérő Szakítószilárdság
20 m – es kiszerelésben
0,10mm 2,90kg
0,14mm 5,40kg
0,18mm 6,90kg
0,20mm 8,40kg
0,22mm 11,20kg
0,25mm 13,80kg
2 190 Ft

20 m. Prémium minőségű előkezsinór, melyet 3×3 szálból szőttünk a legjobb, ugyanakkor a leglágyabb minőség elérése érdekében. Így sikerült elérni, hogy könnyű csomózni, de magas a csomótűrése. Gyorsan süllyed, teljes keresztmetszetében kör alakú és ellenáll az UV sugárzásnak.

2 990 Ft

A hagyományos fluoro carbon előkékhez képest lágyabb, jobban kezelhető így könnyebben készíthetőek el belőle a legsikeresebb bojlis előkék. Minőségi, kopásálló és jó csomótűrő fluorocarbon anyagból készül, mely a vízben gyakorlatilag láthatatlan. Kiváló választás extrém körülményekre, mint például kagylóval borított vagy köves vízfenék.

2 715 Ft 2 444 Ft

A FIN 8K CROSS a FIN márka pontyozó előkezsinórjainak legmagasabb kategóriájába tartozik. Gyorsan süllyedő, magas teherbírású zsinórról van szó. E tulajdonságok kombinációját a Dyneema® és PES szálakból készülő 8 szál keveréke biztosítja. A 8K CROSS kerek átmérőjű, rendkívül kopásálló zsinór. Pontyozó előkék készítésére szolgál, süllyedő és úszó csalikhoz egyaránt alkalmas. Az álcázó kivitel tökéletesen beleolvad a vízfenékbe, ami lehetővé teszi a csali természetes prezentálását. A Dyneema® a Royal DSM N.V bejegyzett márkaneve.

1 515 Ft 1 364 Ft

Fonott zsinór nyolc PE szálból, kerek keresztmetszetbe fonva. Magas kopásállóság és csomótűrő képesség jellemzi. Az ASTRO 8 zsinór tökéletesen sima, az egyes szálak szoros szövésének köszönhetően. Nulla nyúlással rendelkezik. A zsinór felülete speciális bevonattal van ellátva, ami nagyon puha és kevésbé zajos. Az átmérők széles választéka áll rendelkezésre.

MM/LBS: 0.08mm/10.6lbs, 0.10mm/13.2lbs, 0.13mm/16.9lbs, 0.15mm/20.9lbs, 0.17mm/24.2lbs, 0.21mm/31.2lbs, 0.23mm/36.3lbs, 0.27mm/44lbs, 0.33mm/57.2lbs

1 500 Ft2 060 Ft

A Delphin márkanév alatt 100%-os fluorocarbon horgászzsinórhoz jut hozzá. A hagyományos fluorocarbonokhoz képest a Delphin FLRCARBON rugalmasabb és lényegesen kevesebb memóriával rendelkezik. Ennek eredménye a többi fluorocarbon csomóhoz képesti nagyobb teherbírás. A Delphin FLRCARBON különleges zsinór törésmutatója a vízhez hasonló, aminek köszönhetően a vízben gyakorlatilag láthatatlan. Sűrűsége víz sűrűséénél mintegy 80%-kal és a szokásos nejlonzsinórénál 60%-kal magasabb. A Delphin FLUOROCARBON zsinór rendkívül gyorsan süllyed, ezért óvatos halak kristálytiszta vízben való horgászatára alkalmas.

Az átmérő szerinti teherbírások: 0,125 mm/2,8 lbs 0,148 mm/4,1 lbs 0,185 mm/6,0 lbs 0,205 mm/8,1 lbs 0,35 mm/17 lbs 0,45 mm/21,7 lbs 0,60 mm/35,2 lbs

Megjegyzés: A zsinór teherbírását korlátozó tényezőjét a csomó jelenti. Abban az esetben, ha a zsinóron nem kívánt csomót észlel, azonnal távolítsa el a zsinór részét egészen a csomóig, és ismételten kösse meg a végszereléket. A csomókötés módja jelentős hatással van annak teherbírására. A csomó meghúzását ezért lassan végezze.

Delphin garancia: Az átmérőt érintő adatok a címkén valósak. A konkurens zsinórokkal való összehasonlításkor ne a címkén szereplő adatokat hasonlítsa össze! Ugyanis a FIN csak valós értékeket szolgáltat. Megengedett tolerancia: +/-10%.

2 445 Ft

Első osztályú süllyedő zsinór a szlovák FIN márkától. A fő hangsúly a zsinór teljes tömegének növelésére volt fektetve, amely standard fonással nem érhető el. A 8K ezért 2x fonott zsinór, amelyben párhuzamosan négyszálas zsinórok két rétege van összefonva. Ez a típusú fonat jelentős mértékben befolyásolja a zsinór jellegét, amely már első tapintásra érezhető. A zsinór sűrűsége lényegesen magasabb, aminek köszönhetően gyorsabban süllyed a fenékhez és lényegesen kopásállób. A zsinór felülete utólag nincs kezelve. Tekintettel arra, hogy a 8K nem felületkezelt, tulajdonságai a használat során nem változnak. Pontyozó előkék készítésére szolgál, süllyedő és úszó csalikhoz egyaránt alkalmas. Az álcázó kivitel tökéletesen beleolvad a vízfenékbe, ami lehetővé teszi a csali természetes prezentálását.

2 121 Ft 1 910 Ft

A 6K egy első osztályú süllyedő zsinór. 6 mikroszálból sűrűn fonott, rendkívül megbízható zsinór. A zsinór felülete nincs utólag kezelve, a nagyobb szilárdságot kizárólag a sűrű fonás eredményezi. Tekintettel arra, hogy a 6K nem felületkezelt, tulajdonságai a használat során nem változnak. Pontyozó előkék készítésére szolgál, süllyedő csalikhoz alkalmas. Álcázás tökéletesen beleolvad a vízfenékbe, ami lehetővé teszi a csali természetes prezentálását.

1 735 Ft 1 560 Ft

Az ultra-tartós NOLIMIT horogelőke megfelel a legigényesebb feladatoknak. Sűrűn fonott 8 szálból, amelynek fő jellemzői – a tartósság és gyors a süllyedés! Ezen túlmenően a zsinór erős csomózva is. Ezért alkalmas arra is, hogy különböző kombinált szerelékeket készítsen fluorocarbon vagy merev zsinór segítségével. Használatával nem kell aggódnia a benőtt, kagylós területeken történő horgászat során sem. A 8 szál használata miatt a zsinór nagyon vékony, miközben hatalmas erőtartalékkal rendelkezik. Ennek bizonyítéka a 30 és 40 lbs terhelhetőség! A NOLIMIT gyorsan süllyedő zsinórnál nincs határ!

2 970 Ft

Első osztályú megerősített fonott zsinór,  kombinált vagy merev előkék készítéséhez. A mag megbízható és bevált 6K zsinór, amely süllyed és sűrűn fonott. A bevonat erős és tartós, de puha anyagból készül.
Megjelenésével a SIXCOAT nagyon jól alkalmazkodik az igényekhez. Ezen túlmenően a bevonat matt színe kiküszöböli végszerelék megcsillanását. A burkolat könnyen eltávolítható, ami alatt a lágy fonott zsinór található. Tökéletes előkéket készíthetünk vele. A bevonat merevsége csökkenti a dobás során történő gubancolódás esélyét, többszörösen megnöveli a kopásállóságot, kopírozza a mederfeneket és a bevonaton nagyon jól tart az ólompaszta.

1 658 Ft 1 490 Ft

Süllyedő pontyozó előkezsinór kiváló kopásállósággal, ez a FORTRESS. Rendkívül erős és az optimális jellemzői biztosítják a csali csábító felkínálását. Mindezeket a paramétereket az egyes szálak sűrű fonása biztosítja.
Használható önmagában, merev zsinórral vagy fluorcarbonnal  kombinálva. Jellemzőinek köszönhetően, megfelel tavi és folyóvízi horgászatra egyaránt, ahol modern pontyozó szerelékeket készíthet belőle.

1 350 Ft

Minőségi, kopásálló és jó csomótűrő fluorocarbon előkezsinór. Vízben gyakorlatilag láthatatlan. Kiváló választás óvatosan kapó ragadozó halak becserkészésére, mind pergetés mind élőcsalis horgászat során. A zsinór egyesíti a drótelőke harapásállóságának és a monofil zsinór lágyságának tulajdonságait.

 

 

Átmérő Szakítószilárdság

25 m – es kiszerelésben

0,20mm 3,67kg
0,25mm 5,78kg
0,30mm 6,62kg
3 490 Ft

Shadow Hooklink – Fonott  Előke Zsinór

  • Ultra kopásállóság és csomótűrés
  • Álcázott külső réteg, mikro szálas megerősítés
  • 100%ban követi a mederfenék vonalát, Süllyedő
  • Optimalizált szerkezeti tulajdonságok
  • Természetes csali mozgás
  • 20 méteres tekercsen

A Shadow előke zsinór családot a legóvatosabban táplálkozó pontyok sem tudják észrevenni. Rendkívül magas kopásállóság  és emellett fonott mikro szálas belső szerkezeti  megerősítést kapott. A zsinór tapintása teljesen természetes és rugalmas, ezért a kritikus pillanatban mindig a horoghoz igazodik amikor a hal  szájában van már a csali.  Az előkezsinór gyorsan süllyed ezért tökéletesen követi a mederfenék vonalát és az álcázó terepminta bevonat teljesen észrevehetetlenné teszi a halak számára. Extrém helyzetekben is ultra kopásállóságot biztosít az előkéknek mindemellett rendkívül magas a csomótűrése.