Stopper, csalitüske, csali rögzítő, horogbefordító

790 Ft

Ashima Bait Bands

– Tartós Latex anyag
– 20db / csomag
– Kiváló nyúlási képességAshima Bait Bands Medium / Large, rendkívül tartós latex anyagból készült, különleges tulajdonsága hogy lassan fárad el. Csalizhatunk vele fémkarikára forgókapocsra, vagy akár a horog öblére. Két fajta méretben elérhető: medium és large.
1 990 Ft

Ashima Bait Protector

– Rugalmas tartós anyag
– Clear átlátszó szin
– Védelem a csalinak
Az Ashima volt az első, aki hőre zsugorodó csalivédő fóliát dobott piacra 2008-ban. Két méretben kerül forgalomba. Tökéletes védelmet nyújt 18-22-es méretű csaliknak, illetve a 22-30-as méretű csaliknak. Vágjuk le a megfelelő méretet, vonjuk be vele a csalinkat és forró víz felett pár másodperc alatt körbezárja és rázsugorodik csalinkra. A tasak 50cm-es protectort tartalmaz.
1 190 Ft

Ashima Boilie Stops – white

– Tartós anyag
– Láthatatlan a víz alatt
– Tökéletes csalitartás 

Ashima Boilie Stops úgy lett kialakítva hogy tökéletesen tartsa a csalit, mind emellett minimális nedvességet engedjen be a csali belsejébe. Ezzel gátolva az idő előtti felpuhulást. Színe a víz alatt szinte láthatatlan és tartós anyagból készült.

1 490 Ft

Ashima Hook Beads – Brown

– Tökéletes tapadás a horogra
– Univerzális felhasználás
– 20db / csomag 

Ashima Hook Beads anyaga tökéletes tapadást biztosít a horog felületén. Gyöngy pozíció váltásakor a horgon tudjuk szabályozni a horog hegy behatolási szögét. 20 darabot találunk egy csomagban. Alkalmazhatjuk Ronnie rig-hez, German righez és még sorolhatnám.

1 590 Ft

Ashima Line Aligner Long – Brown

– Merev tartás a horognál
– Nyújtott verzió
– Átlátszó barna szín
A line aligner longot középhosszú és rövid szárú horgokhoz javasoljuk. Merev tartása miatt biztonsággal akad majd horgunk a megfelelő helyre. Egyedi átlátszó barna színt kapott. elérhető Long – nyújtott és Short rövid verzióban.
1 590 Ft

Ashima Line Aligner Short – Brown

– Merev tartás a horognál
– Rövidített verzió
– Átlátszó barna szín
A line aligner shortot középhosszú és hosszú szárú horgokhoz javasoljuk. Merev tartása miatt biztonsággal akad majd horgunk a megfelelő helyre. Egyedi átlátszó barna színt kapott. elérhető Long – nyújtott és Short rövid verzióban.
390 Ft

Tökéletesen illeszkedik a csali formájához ez a stopper típus. Széles karimája biztosan tartja a felfűzött csalit erőteljes dobások esetén is. Az alján található horogba csak egyszerűen be kell akasztani a szilikongyűrűt vagy a hajszálelőkét és kész is a biztonságos csalirögzítés.

1 730 Ft
 • A legprofibb horogbefordítós szerelékekhez tervezett befordító – a zsugorcsővel való bajlódás nélkül.
 • Az előre megformált adaptert csak ráhúzzuk a horogfülre az akadás hatékonyságának növelése érdekében.
 • Süllyedő és lebegő bojlik esetében is kiválóan alkalmazható.
 • A terep- és a hínárzöld szín sokféle tófenékhez alkalmassá teszi.

 

Termékkód Szín Mennyiség
ACS010241 Terepszínű 10
ACS010258 Hínárzöld 10
1 730 Ft
 • A legprofibb, Withy Pool szerelékekhez tervezett befordító – a zsugorcsővel való bajlódás nélkül.
 • Az előre megformált adaptert csak ráhúzzuk a horogfülre az akadás hatékonyságának növelése érdekében.
 • Süllyedő és lebegő bojlik esetében is kiválóan alkalmazható.
 • A terep- és a hínárzöld szín sokféle tófenékhez alkalmassá teszi.

 

Termékkód Szín Mennyiség
ACS010242 Terepszínű 10
ACS010259 Hínárzöld 10
1 380 Ft
 • Ez a lebegő, kukoricát formázó stopper feltűnőbbé teszi a bojlit, amihez alkalmazzuk.
 • 2-féle hosszúságú szárral, hogy a hajszálelőke hosszának változtatása nélkül tudjunk kisebb vagy nagyobb bojlira váltani.
 • Egy csomagban 20db stopper található, különböző színekben.
1 560 Ft
 • Az előre megformált gumihüvelyt a horogra húzva kiváló horogbefordítót kapunk.
 • Azáltal, hogy eltartja a horog elejétől az előkét, a befordítás és ezáltal a szerelék hatékonysága megnő.
 • Agresszívabb horogszög jön létre, így a hal nehezebben köpi ki a horgot.
 • Egyszerűen fűzzük fel a zsinórra, majd a horog szárára.
 • Kapható 3 méretben (S -M – L) terepszínű, illetve hínárzöld színben.

 

Termékkód Szín db/csomag Méret
ACS010364 Terepszínű 15 S – 6/8
ACS010365 Terepszínű 15 M – 2/4
ACS010366 Terepszínű 15 L – 1/0-1
ACS010126 Hínárzöld 15 S – 6/8
ACS010127 Hínárzöld 15 M – 2/4
ACS010128 Hínárzöld 15 L – 1/0-1
450 Ft

Ezek a víz alatt láthatatlan szilikon gyűrűk kiválóan alkalmasak többféle méretű pelletek, kukoricák, akár apróbb bojlik horoghoz történő rögzítésére. Egyszerűen a csalira felhúzzuk, és a kis fület a horgon átbújtatjuk. Hasznos kis kiegészítő, a csalizást megkönnyíti és felgyorsítja.

 

 • 18 db/csomag

 

3 méretben:

 

 • kicsi: 3mm
 • Közepes: 6mm
 • Nagy: 8mm
1 050 Ft

Minőségi kónuszos gumigyöngy speciálisan helikopter szerelékhez. Segítségével tudja változtatni az előke helyzetét a szereléken. Tervezéskor úgy alakítottuk ki, hogy rá lehessen húzni a nagyobbított füllel rendelkező gyorskapcsot a THE END szériából.
G-Round dizájnban, a legkiválóbb fröccsöntéses technológiával készült. Az ideális fénytörés a vízfelszín alatt szinte láthatatlanná teszi.

A részlegesen átlátszó barna szín a matt fekete részecskékkel ideális rejtőzködő színkombináció a víz alatt.

1 095 Ft

Ez a speciális horogbefordító, amely az európai horgászvizekre lett tervezve az évek során nagy rajongótáborra tett szert, akik rendkívül elégedettek a formájával és funkcionalitásával. Formája elősegíti a gyors és pontos akadást.  A meghosszabbított farokrész bordázata lehetőséget ad az átmérő és hossz pontos beállítására annak levágásával, anélkül, az kárt tenne alakjában. A terepszínű G-Round kivitel pedig növeli hatékonyságát!

A THE END pontyozó szerelék szett terepszínű G-Round dizájnban, amely a legkiválóbb fröccsöntéses technológiával készült. Az ideális fénytörés a vízfelszín alatt szinte láthatatlanná teszi. A részlegesen átlátszó barna szín a matt fekete részecskékkel az ideális csalifelkínálást teszi lehetővé. A kiváló kidolgozottság, hosszú élettartam az ön végszerelékének, ez a THE END! Mert ez a végszerelék az új kezdet!

 

 • 6 db / csomag
590 Ft

A csalitüske használatával egyszerűen és gyorsan csalizhat! Nem kell fúró, fűzőtű és stopper! A csalitüske puha csalik hajszálelőkés használatához készült. A sok korábbi csalizási kellék elhagyható, rendkívül egyszerűvé teszi a csalizást.

990 Ft

Két méretben, 10 és 15 mm-es csalitüskével kerül forgalomba, ezek paraméterei úgy lettek kialakítva, hogy optimálisak legyenek a különféle pontyhorgász módszerekhez, végszerelékekhez. Minden csomagban 6 db fémgyűrűs csalitüske, valamint 12 db gumistopper található. Ezekkel semmi más teendő nincs, mint a fémgyűrűs tüskét, majd a gumiütközőt ráhúzni kedvenc horgunk szárára és kezdődhet a horgászat!

890 Ft

A Horogbeakasztó füllel kombinált csalitüske, használatával kiküszöbölhető a csalitüske kötésével való bajlódás! Ebben a termékben a jól bevált csalitüske van kombinálva egy 8-as formájú szilikon adapterrel. Ennek egyik vége a csalitüske gyűrűjébe csatlakozik, míg a felső szabadon áll egy lyukkal a közepén. Ezt a praktikus kis eszközt csupán rá kell húzni a horog szárára, s máris kész komplett csalitüskés előke, melyet már csak fel kell csalizni!

490 Ft

A pontyhorgászok által kedvelt „German Rig” típusú horogelőke remek alternatívát kínál a különböző lebegő, könnyített, illetve a süllyedő csalik eredményes felkínálásához. Ez a kiegészítő csomag a Haldorádó German Righez tervezett Csalitüske összeállításban található gumiütközővel megegyező stoppereket tartalmaz. Összesen 20 db Csalitüske ütköző került ebbe a szettbe, 10-10 db fekete és áttetsző színekben. Mindegyik ütköző strapabíró, tartós anyagból készült és garantáltan szorosan megáll a horgon, biztosan nem fog elmozdulni dobás során abból a helyzetből, ahová beállítottuk.

1 490 Ft

Speciálisan feeder horgászatra kifejlesztett gumiütköző. Használata egyszerű, a főzsinórra felhúzva az etetőkosár kapocs után nincs más teendőnk, mint ráhúzzuk a sodrott előke fül csomójára. Így nem csak a csomót védi, hanem speciális formája miatt az előkénket is megfelelő szögben tartja.

1 090 Ft

Boilie Extender Invisible Hair Stops

– Megerősített Gumi anyag

– Stabil Csali tartás

– Extra hosszú élettartam; Újrahasználható

– 3 fajta méret, 126 db / csomag

Extender Bojli stoppert  a hajszálelőkénk végén csali bojli  rögzítésre használjuk illetve a hajszál előke megtoldásához. Ha csali méretet kell váltanunk és nem szeretnénk új előkét kötni vagy cserélni akkor ez a hajszál előke meghosszabbító stopper a megoldás. 3 fajta méretben érhető  egy táblán, tehát biztosan megtaláljuk a magunknak megfelelő méretet, a színe pedig láthatatlan ezért a kristálytiszta vízben sem okoz feltűnést a halaknak.  Bármit rögzíthetünk vele, bojlit, pelletet, popupot, magokat vagy plasztik csalikat. 2 tábla és 126db stopper található 1 csomagban.

1 090 Ft
 • Erős gumi anyag
 • Extra hosszú élettartam; újrahasználható
 • Stabil tartás
 • 200 / csomag

Bojli stoppert  a hajszálelőkénk végén csali levő rögzítésre használjuk, Három fajta verzióban érhető el két élénk színben pink és narancs illetve egy invisible – láthatatlan színben. Bármit rögzíthetünk vele, bojlit, pelletet, popupot, magokat vagy plasztik csalikat. 2 tábla és 200db stopper található 1 csomagban.

1 090 Ft

Bojli stoppert  a hajszálelőkénk végén csali levő rögzítésre használjuk, Három fajta verzióban érhető el két élénk színben pink és narancs illetve egy Invisible  – láthatatlan színben. Bármit rögzíthetünk vele, bojlit, pelletet, popupot, magokat vagy plasztik csalikat. 2 tábla és 200db stopper található 1 csomagban. A stopper speciálisan kis méretben készült ezért bármilyen nehezen kis méretű csalikhoz is használható.

 • Erős gumi anyag
 • Extra hosszú élettartam; újrahasználható
 • Stabil tartás
 • 200 db / csomag
 • Speciális apró csalikhoz is használható
1 090 Ft

Boilie Mini  Extender Invisible Hair Stops

– Megerősített Gumi anyag

– Stabil Csali tartás

– Extra hosszú élettartam; Újrahasználható

– 96 db / csomag

Extender Bojli stoppert  a hajszálelőkénk végén csali levő rögzítésre használjuk illetve a hajszál előke megtoldásához. Ha csali méretet kell váltanunk és nem szeretnénk új előkét kötni vagy cserélni akkor ez a hajszál előke meghosszabbító stopper a megoldás. A színe pedig láthatatlan ezért a kristálytiszta vízben sem okoz feltűnést a halaknak.  Bármit rögzíthetünk vele, bojlit, pelletet, popupot, magokat vagy plasztik csalikat. Csomag tartalmaz 2 táblát és 96db bojli stoppert.

1 390 Ft
 • Nem fényvisszaverő szín
 • Lehetővé teszi a gyors csali váltást
 • Megerősített, nagy teherbírású építés
 • 10 db / csomag

Teljesen álcázott sötét felület mely rejtve marad a vízfenéken. A bojlisok csalitüskéjének is nevezik. Gyors és biztonságos csali felhelyezést és rögzítést tesz lehetővé horgunkra. Legyen az bojli, popup, szemes nagy szemű magvak vagy pedig bármilyen plasztik csali imitáció. A fémkarikába bujtatott horgon természetes mozgást tud végezni a tüskén a felfúrt csali. Használata egyszerű, csak csavarjuk bele az általunk fel kívánt csaliba a csali csavart. Ring rig stopperral zárjuk le a horog öblét hogy a csali csavar ne tudjon lecsúszni a horogról.

1 290 Ft

Feeder Mini Black line Aligner

– Kompatibilis 6 – 14 -es horogig.

– Erős gumi anyag

– Tökéletes horogfordulás

– Extra hosszú élettartam; újrahasználható

– Speciális Feeder verzió

–  Feeder és Method feederhez javasoljuk

Feeder Mini Black Line Alignert speciálisan finomszerelékes horgászoknak terveztük kis mérete és belső átmérője miatt. Feeder Line aligner elengedhetetlen kelléke a tökéletes végszerelékhez és az akadáshoz. Szerepe hogy a hal szájában minél hamarabb megfelelő pozícióba helyezze a horgot az akadáshoz.  Gyors és stabil akadást érhetünk el vele. Kompatibilis a feeder és methodfeeder horgászatban használt horogméretekkel 6-14es nagyságig.  Sötét színe segít rejtve maradni végszerelékünknek a mederfenéken.  Erős anyaga miatt akár több horgon is alkalmazhatjuk miután kicsorbult a horgunk és menthetetlenné válik a rig.   Javasoljuk kis pup, csali imitációkhoz vagy pedig oldódó csalikhoz.

1 290 Ft

Invisible Baits Screw with Swivel

– Rejtőzködő szín

– Stabil tartás a kúpos csavar kialakítás miatt

– Beépített forgókapocs

– Extra hosszú élettartam; Újrahasználható

– 5db / csomag

Gyors és biztonságos csali felhelyezést és rögzítést tesz lehetővé horgunkra vagy hajszálelőkénkre. Legyen az bojli, popup, szemes nagy szemű magvak vagy pedig bármilyen plasztik csali imitáció. Több fajta felkínálási módot tudunk alkalmazni az Invisible Bait Screw-vel. Hajszálelőkénk végére, German rignek , D rignek vagy akár Ronnie rignek is alkalmazhatjuk. Kúpos csavar illetve menet kialakítása nagy stabilitást és tartást ad a betekert csalinak. Javasoljuk behúzós illetve dobós horgászathoz egyaránt.

1 290 Ft

KickR Colors Line Aligner – Horogbefordító

 

– Kompatibilis minden horoggal

– Tökéletes horogfordítás

– Erős gumi anyag

– Extra hosszú élettartam; újrahasználható

–  Hi – Visual  színek

 

KickR  Colour figyelem felkeltés horogbefordítóval. KickR elengedhetetlen kelléke a tökéletes végszerelékhez és az akadáshoz. Szerepe hogy a hal szájában minél hamarabb megfelelő pozícióba helyezze a horgot az akadáshoz, gyors és stabil akadást érhetünk el segítségével. Kompatibilis minden  bojlis  horoggal. Ha szeretünk a színekkel játszani akkor tökéletes megoldás a KickR COLOUR, még jobb feltűnést okoz a fenéken hóembernél, popupoknál vagy csak sima fekvő csaliknál alkalmazzuk. Popupunkhoz megfelelő színt tudunk választani ezért összhangban van a végszerelék a csalival. Erős anyaga miatt akár több horogon is alkalmazhatjuk miután kicsorbult a horgunk és menthetetlenné válik a rig.