Fűzőtű, csalifúró, olló, fogó

1 590 Ft

Ashima Heavy Duty Needle

– Erősített anyagvastagság
– Clips nélküli tűvég
– Ergonomikus fogantyú
Az Ashima Heavy Duty Needle egy vastag csappantyú nélküli fűzőtű. Bátran használhatjuk keményebb magokhoz szárított bojlikhoz. Ergonomikus fogantyú kialakítása biztonságos markolatot eredményez.
1 590 Ft

Ashima Splicing Needle

– Univerzális fűzőtű
– Vékony csappantyús vég
– Ergonomikus fogantyú
– Leadcore fűzéséhez is alkalmasAshima Splicing Needle egy vékony csappantyús fűzőtű. Bátran használhatjuk magokhoz, kisebb vagy nagyobb bojlikhoz. Lead core fűzéséhez is alkalmas! Ergonomikus fogantyú kialakítása biztonságos markolatot eredményez.
1 590 Ft

Ashima Standard Boilie Needle

– Univerzális fűzőtű
– Csappantyús vég
– Ergonomikus fogantyú
Ashima Standard Boilie Needle egy vékony csappantyús fűzőtű. Bátran használhatjuk magokhoz kisebb vagy nagyobb bojlikhoz. Ergonomikus fogantyú kialakítása biztonságos markolatot eredményez.
1 840 Ft
 • Nélkülözhetetlen eszköz bojli vagy kemény magok, például tigrismogyoró átfúrásához, hogy a fúrt lyukba lebegő szivacsot vagy parafarudat illesztve meglebegtessük a csalit.
 • Csúszásgátló fogórésszel a könnyebb használat érdekében.
 • Átmérő: 6mm
1 910 Ft
 • Kézreálló, úgy lett kialakítva, hogy kényelmesen a hüvelyk- és a mutatóujj közé fogható legyen.
 • Kialakításánál fogva a Strip-Eaze eszközzel biztonságosan és könnyedén távolíthatjuk el a zsinór külső bevonatát combi szerelékek készítéséhez – a belső fonott zsinór felsértése nélkül.
1 090 Ft

Négy részes csalizó készlet, mely egy bojlifúrót és három darab fűzőtűt tartalmaz. Míg a biztonsági füllel ellátott változatok tökéletesek a már előfúrt bojlik és pelletek hajszálelőkére való felfűzéséhez – anélkül, hogy a beakasztott előkefül kicsúszna a tű hurkából – addig a szakállal ellátott, hegyes típussal a fúratlan, puhább csalik (bojlik, pelletek, szemes termények) rögzíthetők a horog alá. A hosszú változat segítségével nagyobb PVA csomagot is felfűzhetünk az előkére. A bojlis, feeder és klasszikus fenekező horgászok nélkülözhetetlen kiegészítője.

 

 • Csali fúró: Ø1,5×22 mm
 • Húzótű: 1x2x100 mm
 • Rácsos tű: 0,5×1,2×43 mm
 • Szöges tű: Ø1×40 mm
1 690 Ft

A CarpZoom EX-Power olló már megjelenésében is masszív, megbízható eszköz hatását kelti. Teljes hossza 13 centiméter. 400-as rozsdamentes acélból készült, mikro fogazással ellátott pengéje 6 centis. A fonott zsinórok minden méretét kiválóan, bolyhosodás mentesen vágja. Természetesen a monofil zsinórok sem jelentenek problémát számára. Édesvízen és tengeren is használható, ellenáll a sós környezet korrodáló hatásának is és a tengeri horgászatra jellemző, él próbáló zsinórokkal is játszva elboldogul. A minőségi penge mellett ergonomikus, gumírozott szemmel látott el a gyártó. Olyan horgászoknak ajánljuk, akik megbízható, hossz élettartamú, univerzális ollót keresnek.

 

 • penge hossza: 6 cm
 • markolat hossza: 7 cm
850 Ft

Legyen szó szerelékkészítésről vagy előkekötésről, nélkülözhetetlen eszköz a megfelelő kisolló. A speciális élkiképzésnek köszönhetően, a Carp Zoom kisolló szinte elnyűhetetlen rozsdamentes acél pengéi, precízen vágják el nemcsak a monofil, de a jóval erősebb fonott zsinórokat is. Az olló ergonomikus kialakítása a könnyed kezelésben lesz nagy segítségünkre.

 

 • hossza: 11,5 cm
1 690 Ft

Praktikus, háromféle fűzőtűből, bojlifúróból, csomótesztelőből és egy ollóból álló szett. A fűzőtűk között biztonsági heggyel ellátott és anélküli is helyet kapott, melyekkel lágy és keményebb pelletek, PVA csomagok és bojlik is könnyedén felfűzhetőek. Az olló fonott és monofil zsinór vágásához is használható. Mind a bojlis, feeder és klasszikus fenekező horgászat során is hasznos kiegészítő, így érdemes mindig a táskában tartani.

3 990 Ft

A Delphin CRIMP+CUT mely egyben olló és krimpelő fogó. Ez a praktikus fogó elsősorban pergető és bojlis horgászoknak készült, akik elkészítik saját előkéiket acélból, volfrámból vagy fluorokarbonból. A hossza 15 cm. Kiváló minőségű króm-vanádium acélból készültek, mindkét kar narancssárga műanyaggal van bevonva, amely minden körülmények között jól látható. Ezentúl az acélból, volfrámból vagy fluorokarbonból készült előke elkészítése játék lesz. A krimpelő pofák szélelesége 9mm.

3 180 Ft

Rozsdamentes acélből készült horgászfogó. A fogó speciálisan fonott horgászzsinórok vágására szolgál beleértve az aramid szálat (kevlar szál). A kés belső részén található mikrofogazat a horgászzsinór megfogására és sima elvágására szolgál.
Figyelmeztetés: A fogót ne használja acélhuzalok vágására, mivel az károsíthatja a pengét és többé nem használható fonott zsinórok vágására.

4 190 Ft

A Delphin MULTI + CUT egy hosszú fogó beépített vágóval, fonott és monofil zsinórokhoz. Úgy tervezték, hogy a horgokat is ki lehessen vele szabadítani a halak szájából, olyan esetekben, amikor a klasszikus csipesz már nem elég. Hossza 18cm. A fogók belső felülete elegendő tapadást biztosít a horgok megfogásához. A fogó krimpelő résszel is el van tátva, melynek teljes szélessége 9 mm. A fogókarok rugóval vannak szerelve, amelyek nyitva tartják így készen áll az azonnali használatra. Rozsdamentes acélból készül, és mindkét fogantyú narancssárga és fekete műanyaggal van burkolva, amely bármilyen körülmények között könnyen látható, és jól illeszkedik a kézbe.

3 670 Ft

Rozsdamentes acélból készült multifunkcionális horgászfogó. A fogó speciálisan fonott horgászzsinórok vágására szolgál beleértve az aramid szálat (kevlar szál). A kés belső részén található mikrofogazat a horgászzsinór megfogására és sima elvágására szolgál. A fogó továbbá a horog hal szájából történő kiszedéséhez, a SPLIT RINGS gyűrű szétválasztásához, krimpelő végek csatlakoztatásához, esetleg ólomsúlyok kioldásához is használható.
Figyelmeztetés: A fogót ne használja acélhuzalok vágására, mivel az károsíthatja a pengét és többé nem használható fonott zsinórok vágására.

1 150 Ft

Az THE END sorozat GRIP termékeit a tervező részlegünk a teszthorgászainkkal közösen tervezte. A bojlis Medium fűzőtűt univerzálisnak nevezhetjük, amelynek minden komoly pontyhorgásznak a felszerelése közt a helye. A merev fűzőtű végén lévő kampónak köszönhetően nem lesz probléma a csalizás. A komfortosan kialakított fogantyú kényelmes fogást biztosít a gumírozott felületnek köszönhetően. A kemény műanyag G-round terepszínt kapott. Ezenkívül minden gumírozott GRIP fogantyú jelentősen színes, kiküszöbölve az elvesztést, és segít megtalálni a horgászkellékek káoszában. A GRIP tűk környezetbarát újrahasznosított csomagolásba vannak csomagolva, amely kíméli környezetünket.

Műszaki paraméterek:
Delphin GRIP Medium fűzőtű
Teljes hossza: 84mm
Tű hossza: 54mm
Fogantyú: narancssárga

1 325 Ft

Az THE END sorozat GRIP termékeit a tervező részlegünk a teszthorgászainkkal közösen tervezte. A SafetyMini fűzőtű nagyon erős, minek köszönhetően nem lesz gond a csalizás még legkeményebb csalikkal sem mint a szárított bojli, tigrismogyoró, vagy akár pelletek. Ez a típus kimondottan jó a szilikon csalik fűzésére, amelyek nagyon ellenállak tudnak lenni. merev fűzőtű végén lévő kampónak köszönhetően nem lesz probléma a csalizás. A komfortosan kialakított fogantyú kényelmes fogást biztosít a gumírozott felületnek köszönhetően. A kemény műanyag G-round terepszínt kapott. Ezenkívül minden gumírozott GRIP fogantyú jelentősen színes, kiküszöbölve az elvesztést, és segít megtalálni a horgászkellékek káoszában. A GRIP tűk környezetbarát újrahasznosított csomagolásba vannak csomagolva, amely kíméli környezetünket.

Műszaki paraméterek:
Delphin GRIP SafetyMini fűzőtű
Teljes hossza: 70mm
Tű hossza: 40mm
Fogantyú: rózsaszín