Forgó, gyorskapocs, szerelék készítés kellékei

1 590 Ft

Ashima Anti Tangle Sleeve – Brown

– Rugalmas tartós anyag
– Rejtőzködő barna szin
– Kompatibilis a 8as forgókapoccsal

Atni tanglét bátran használhatjuk Swivel vagy gyorskapcsos forgókapocs lezárásához, így az előkénk sokkal nehezebben vagy nem is fog gubancolódni bedobáskor és behúzáskor.

2 850 Ft

Ashima Lead Clip SET

– Tartós anyag
– 5db teljes szett
– Rejtőzködő barna színAshima Lead Clip SET komplett végszerelék szettet tartlamaz. 5db 8as forgó, 5db lead clips, 5db Tail rubber, 5db 30cm-es rig tube. Hatalmas segitség hogy nem kell külön megvásárolni minden alkotóelemet hanem egy kész végszereléket kapunk melyet egy csomóval rögzíteni kell a főzsinóron.

1 290 Ft

Ashima Loop Link

– Matt fekete szín
– 10db / csomag
– Biztonsági kapocs
– Nyújtott verzió 

Biztonsági gyorskapocs, melyet sok területen tudunk használni a horgászatban. Stabilan és biztonságosan tartja az előkénket, vagy akár az ólmunkat. Használata egyszerű és gyors.

1 990 Ft

Ashima Quick Lock Swivels

– Matt fekete szín
– 8-as méret
– 25kg szakító szilárdság
– 10db / csomag
– Egyedülálló gyorskapocs rendszer
Matt fekete színű forgót, találunk a csomagban melynek 25kg a szakító szilárdsága. 8-as méretű, mely kompatibilis a piacon levő összes Lead clips-el vagy hasonló termékekkel. Egyedülálló és biztonságos gyorskapocs rendszerrel rendelkezik. Anti tangle gumihüvellyel is lezárhatjuk a quick lock végét.
1 150 Ft

Ashima Rig Tube 2m/1mm – Brown

– Rugalmas tartós anyag
– 1mm / 2méter
– Rejtőzködő barna szin

Rig tube könnyen használható és könnyű rajta átbujtatni bármilyen damilt. 1mm a belső átmérője és 2mm a külső. Használhatjuk rigekhez vagy akár távdobáshoz használt végszerelékhez.

1 790 Ft

Ashima Ring Swivels

– Matt fekete szín
– 8-as méret
– 25kg szakító szilárdság
– 10db / csomag
Matt fekete színű forgót, karikával találunk a csomagban melynek 25kg a szakítószilárdsága. 8-as méretű, mely kompatibilis a piacon levő összes Lead clips-el vagy hasonló termékekkel.
1 590 Ft

Ashima RVS Rig rings

– Matt fekete szín
– 10db / csomag
– Lapított kialakítás
– Két méretben kapható 3mm és 4mm 

Matt fekete szín láthatatlan a víz alatt, bátran használhatjuk előkék készítéséhez, legyen az D-rig, chod, Blow back rig és még sorolhatnám.

1 450 Ft

Ashima Shrink Tube – Clear 1,6 mm vagy 2,4 mm

– Magas minőség
– Zsugorodás után extra keménység
– 10db /cs

Zsugorcsövünk magas minőséget képvisel, extra zsugorodással húzódik össze. Bármilyen viz hőmérsékleten megtartja merev alakját. Átlátszó színben észrevehetetlen a halak számára, 10db /csomag.

990 Ft

Ashima Swivels

– Matt fekete szín
– 8-as méret
– 25kg szakító szilárdság
– 10db / csomag
Matt fekete színű forgót találunk a csomagban, melynek 25kg a szakítószilárdsága. 8-as méretű, mely kompatibilis a piacon levő összes Lead clips-el vagy hasonló termékekkel.
990 Ft
 • A nagyszemű forgókapcson az átlagosnál nagyobb a szem, hogy az előke szabadon tudjon forogni az ólombetétes előke vagy a szilikoncső körül.
 • Ezek a legjobb forgókapcsok a helikopter szerelék készítéséhez, vagy ha az a cél, hogy a hal ellenállás húzhassa a szereléket, de akár is jelölőúszós szerelésekhez is.
 • Minden forgókapocs felülete tompa, nem csillogó matt fekete, hogy ne riassza el a halakat.
 • Méret: 8.
 • 10 db / csomag
650 Ft

A CarpZoom biztonsági ólomkapocs különleges tulajdonsága az a kis retesz, amivel a forgókapcsot rögzíthetjük belülről az ólomkapocshoz, így elakadás esetén az ólom gond nélkül kiakadhat. Fárasztáskor jól jöhet ez a szerelési mód, hiszen minimálisra csökkenti a halvesztés lehetőségét, ha pedig mégis megtörténik a hal is könnyebben tudja kiszabadítani magát.

 

 • 10db/csomag

 

Tipp: Ha akadós terepen horgászunk, használatával többszörösére növelhetjük a sikeres halfárasztás esélyét.

295 Ft

Ezek a gumigolyók elmaradhatatlan kellékei egy jól összeállított szereléknek, legyen az  csúszó fenekező, hagyományos etetőkosaras vagy feeder és bojlis végszerelék. Segítségével minimálisra csökkenthetjük a dobás közben fellépő és a forgókapocsra jutó erőhatást, megnövelve ezzel szerelékünk biztonságát.

657 Ft 590 Ft

5 db / csomag

Delphin FDR QUICK szett tartalmaz 5db gyorskapcsot forgóval, és 5db gubancgátló gumit. Ezt a szereléket bizonyára ismerik a pontyhorgászok, csak nagyobb méretben. Elhoztuk önöknek a mini verzióját a biztonságos feeder szerelékek készítéséhez, a gubancolódás rizikóját kiküszöbölve. A csomagolás összesen 10db tartozék (5db gyorskapocs + 5db gubancgátló gumi) van, ez 5db szerelék elkészítéséhez elegendő.

520 Ft590 Ft

A Delphin Q-METHOD szerelék elem lehetővé teszi az előkék gyors és probléma nélküli cseréjét, valamint védi a csomóját a sérüléstől. Ezt a praktikus segédeszközt főleg azok a horgászok fogják értékelni akik method feeder technikával horgásznak. Sötétbarna színben kapható.

AkciósÚj
851 Ft 765 Ft

10 db / csomag

Pontyozó ólom rögzítésére szolgál. A terepszínű G-Round klipsz biztosító csappal van ellátva a forgóban történő rögzítéséhez és az önakasztós szerelék létrehozásához. A csomagolás részét képező védőgumi megakadályozza az ólom lecsúszását a kapocsról.

A THE END pontyozó szerelék szett terepszínű G-Round dizájnban, amely a legkiválóbb fröccsöntési technológiával készült. Az ideális fénytörés a vízfelszín alatt szinte láthatatlanná teszi. A részlegesen átlátszó barna szín a matt fekete részecskékkel az ideális csalifelkínálást teszi lehetővé. Kiváló kidolgozottság és hosszú élettartam az ön végszerelékének, ez a THE END! Mert ez a végszerelék az új kezdet!

846 Ft 760 Ft

Barna zsugorcső ideális hosszban 43mm. Pontyozó végszerelékek védelmét szolgáló zsugorcső, vagy ún “zsinór” egyengető. Hő (pl. forró gőz) hatására zsugorodik.

1,6 mm x 43 mm

THE END, mert ez a végszerelék az új kezdet!

690 Ft

Haldorádó Aprócikk Program magában foglal minden olyan kiegészítőt, amelyek elengedhetetlenek az eredményes horgászat során. Kiemelt hangsúlyt fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóink számára!

Talán a ma kereskedelmi forgalomban kapható legkisebb gyorskapocs. Különlegessége, hogy nincs szükség külön gumikúpra, hanem az a forgókapocsba van építve. Mint a neve is utal rá, gyors előkecserét biztosít a finomszerelékes feeder horgászoknak. Nincs más teendő, mint az előkét beleakasztani a gyorskapocs kampójába és a felső gumiharangot a kampóra húzni. A legfinomabb feeder -, illetve picker végszerelékek kialakításához ideális választás. Három méretben kapható. Terhelhetőségük: L – 9 kg, M – 7 kg, S – 5 kg. Mindhárom méretnél 6 db gyorskapocs található 1 csomagban.

795 Ft

A jót is lehet még jobbá tenni, miközben az ár kedvezőbb lett! Talán lehetne ez is a jelmondata ennek az új Haldorádó aprócikknek, amely az egyik leghasznosabb kiegészítője a feeder végszerelékeknek. A speciális kialakítású gyorskapocs gyöngy lehetővé teszi a nagyon gyors előkecserét, továbbá ütköző gyanánt is szolgál, ha csúszó etetőkosárral horgászunk. Egyszerű használni és teljesen megbízható, alaposan teszteltük extrém körülmények között is, és mindig helytállt! Nélkülözhetetlen kellék az etetőkosaras horgászathoz, állóvízen és folyón egyaránt. 1 csomagban 5 db Feeder gyorskapocs gyöngy található.

1 490 Ft

Forgókapcsunkra húzva megakadályozza hogy a főzsinórunkra tekeredjen a hajszál előkénk.  Alkalmazható Rolling Swivel long barel vagy akár Quick lock Swivel long barel.  bármilyen pontyhorgász módszerhez elengedhetetlen , legyen akár behúzós vagy távoli dobós horgászat. A végszerelék fenékre érése után megfelelő pozícióba állítja előkénket aminek nagyon fontos szerepe van kapás esetén a megfelelő akadáshoz.  Bármilyen előke zsinórhoz javasoljuk, legyen az fonott vagy fluocarbon.

 • Erős gumi anyag
 • Extra hosszú élettartam; újrahasználható
 • Stabil tartás
 • Rövidített kialakítás a rövid előkékhez
1 490 Ft
 • Erős gumi anyag
 • Extra hosszú élettartam; újrahasználható
 • Stabil tartás
 • 20 db / csomag

Forgókapcsunkra húzva megakadályozza hogy a főzsinórunkra tekeredjen a hajszál előkénk.  Alkalmazható Rolling Swivel long barel vagy akár Quick lock Swivel long barel.  bármilyen pontyhorgász módszerhez elengedhetetlen , legyen akár behúzós vagy távoli dobós horgászat. A végszerelék fenékre érése után megfelelő pozicióba állítja előkénket aminek nagyon fontos szerepe van kapás esetén a megfelelő akadáshoz.  Bármilyen előke zsinorhoz javasoljuk, legyen az fonott vagy fluocarbon.

2 490 Ft

Elastic Tungsten Putty

– Könnyen gyúrható

– Univerzális, bármilyen righez alkalmazhatjuk

– Rejtőzködő szín

– Remek tapadási tulajdonságok

Tungsten Putty -t azaz wolfrám ólompaszta nélkül el sem lehet képzelni a modern horgászatot. Alkalmas rigek, végszerelékek  precíz kisúlyozásához vagy akár vékonyan bevonva előkénket egy csipet pasztával tökéletesen le tudjuk súlyozni.  Könnyen gyúrható és remekül ragad akár fém vagy fonott előke felületére, újrahasználható és visszafejthető a végszerelékünkről.

1 190 Ft
 • A lehűlés után keményedik meg
 • Extrém zsugorodás
 • Extra hosszú élettartam
 • 10 db / csomag

 

Shrink Tube felhasználása sokoldalú és kompakt megoldásokat nyújt a pontyhorgász számára. A végszerelék készítésénél használható Line  Alignerként , German vagy pedig Ronnie Rig alkotóelemeként melyben stabilan és pozicioban tartja a horgot. Hő hatására 2mm – röl 0.9mm – re zsugorodik. Speciális tulajdonsága hogy melegedésre felkeményedik ami annyit tesz hogy akár éles szögben is fixálni tudjuk a Shrink Tube-ot. Forgó kapcsok védelmére  vagy hajszálelőke fixálásra is használhatjuk. Bármely horoghoz használhatjuk 2-es  és 8-as méret között.  Forró gőzzel zsugorítsunk és tartsuk pozícióban a zsugorcsövet amíg fel nem keményedik illetve le nem hűl.

1 290 Ft
 • Nem fényvisszaverő szín
 • Lehetővé teszi a végszerelékek gyors cseréjét
 • Megerősített, nagy teherbírású építés
 • Nagy méretű  O-gyűrűs végződés
 • 10 db / csomag

Teljesen álcázott sötét felület mely rejtve marad a vízfenéken.  A forgókapocsba épített nagyszemű fémkarika lehetővé teszi a karikára rögzített előke vagy csali szabadabb és természetes mozgását.  Tökéletesen kompatibilis a SEDO- Lead Clips-el és a Running rig system-el. Ezekben a rendszerekben a forgókapocs beleszorul  a system belsejébe és csak kapás esetén old ki és válik szabadonfutóvá a végszerelékünk.  Alkalmazható horog csalihoz is a csalit a horoghoz rögzítjük vele és a nagyszemű fémkarika szabadabb mozgásteret ad a csalinknak.  Teljesen sima felületű forgókapocs maximális biztonságot nyújt és zökkenőmentes forgást.

990 Ft
 • Kompatibilis az összes Végszerelékkel
 • Rigek-hez ajánlott
 • Erős gumi anyag
 • Extra hosszú élettartam; újrahasználható
 • 2m/1 db

 

A Szilicon Rig Tubenak többfajta felhasználási módja van. A hajszálelőkénket rögzíthetjük vele a horog öblén illetve egész szárán. Vagy pedig dobáskor felcsavarodás mentessé tesszük főzsinórunk utolsó 30cm-es szakaszát.  Sötét színe teljesen beleolvad a fenékmederbe ezáltal láthatatlanná teszi végszerelékünket.  Kompatibilis Lead Clips systemmel. Külső mérete 2mm belső furat mérete 1mm.

990 Ft
 • Kompatibilis a 8-as forgókapoccsal méretekkel
 • Erős gumi anyag
 • Extra hosszú élettartam; újrahasználható
 • 5 szett / csomag

Ez a vég szerelék rendszer etxrém környezetbe ajánlott ahol nem biztos hogy fel tudjuk húzni halunkat a vízfelszínre , víz alatti fák között és vízinövényeken át menekülő pontyokra lett kifejlesztve. A végszerelék rendszer lényege hogy kapásnál kipattan a műanyag karika a run clipsből  azonnal szabadonfutó lesz a hal és az ólomsúly a kontakt nullára csökken. Tartalmaz a szerelék egy Free Run Clipset, Free run karikát és egy Speed Lins gyorskapcsot.

1 390 Ft

Hooklink Sinker Heavy – Előkesúly

– Stabil tartás az előkén

– Dobható

– Tungsten tartalmú

– 9 db / csomag

Hooklink sinker-t kifejezetten az előkénk mederfenéken tartásához fejlesztették ki. Hosszúkás formája és nehéz anyag biztosan nem engedi az előkénket meghurkolódni a fenéken. Egy mozdulattal könnyű felhelyezni az előke hosszára, akár 2-3 darabot is használhatunk egy előkére ha magas a fehér hal állomány illetve folyóvízen horgászunk. Alkalmazhatjuk Popup szerelékek kisúlyozására , előkezsinór lesúlyozására vagy akár CHOD előke fenéken tartására.

1 190 Ft

Inox Knot Puller

– Biztonságos csomó szorítás

– Műanyag tartós markolat

– Erősített anyag

A végszerelékünk vagy pedig bármely csomó megszorítására alkalmazzuk az utolsó lépésben. Akár a horog öblébe vagy akár az előke öblébe akasszuk a Knot Puller-t és egyenletes egyre erősebb húzással megszorítjuk a csomónkat. Biztonságos Műanyag markolat biztosítja a stabil tartást.

1 390 Ft
 • Nagyon tartós, kiváló minőségű anyag
 • Extra hosszú élettartam; újrahasználható
 • Sokoldalú, megbízható rendszer
 • 10 db / csomag

 

Lead Clips a pontyhorgászok körében legtöbbször alkalmazott végszerelék rendszer része. A belseje úgy lett kialakítva hogy a 8-as számú forgókapocs egy pattanással beleszoruljon és tartson, viszont akció közben leold és a hal szabadon fut a főzsinórral.  A mellékelt fixáló pöcökkel a forgókapocs  clipsben elhelyezett szemét rögzítjük és ezáltal megakadályozzuk a szabadon futást illetve rögzítjük a forgókapcsot  a klips belsejében. A clips oldalsó füle kemény nagy szilárdságú műanyagból készült azáltal a legvadabb – legextrémebb helyzetekben sem törik el ezáltal megőrzi nekünk a szerelék súlyt.

1 390 Ft

Micro Swivel with ring

– Nem fényvisszaverő szín

– Természetes mozgás a csalinak

– Újrahasználható

– Bármilyen csalizási módhoz

– Ultra könnyű

Teljesen álcázott sötét felület mely rejtve marad a vízfenéken. Kialakítása a csali természetes mozgását nem akadályozza, legyen az forgásról vagy csak egy csali libbenésről szó. Ultra könnyű ezért a popupok felhajtó erejét nem rontja. Bátran használhatjuk, CHOD Rigen , BlowBack rigen, Ronnie rigen és még sorolhatnánk, a felhasználási lehetőség végtelen.  A modern pontyhorgászat és csalizás nélkülözhetetlen eleme.

1 150 Ft
 • Nem fényvisszaverő szín
 • Végszerelékekhez  és csalikhoz
 • Megerősített, nagy teherbírású építés
 • Teflon bevonatú külső
 • 20 db / csomag

Ovális fémkarika mérete 4.5mm. Extra erős anyaga  matt sötét szürke csillogás mentes anyaggal van bevonva.  Tökéletes álcázást nyújt a végszerelékünkben.   Rengeteg végszereléknek alkotóeleme és tartozéka mint például: D-rig, Chod Rig, Line aligner rig, Bow back rig és Anti eject.  Felhasználásának még rengeteg módja van.

1 390 Ft
 • Nem fényvisszaverő szín
 • Lehetővé teszi a gyors végszerelékek cseréjét
 • Megerősített, nagy teherbírású építés
 • 10 db / csomag

 

Teljesen álcázott sötét felület mely rejtve marad a vízfenéken.  Biztonságos használatát Anti-Tange  Sleeves-el javasoljuk.Tökéletesen kompatibilis a SADO- Lead Clips-el és a Running rig system-el. Ezekben a rendszerekben a forgókapocs beleszorul  a system belsejébe és csak kapás esetén old ki és válik szabadonfutóvá a végszerelékünk.  Alkalmazható horog csalihoz is a csalit a horoghoz rögzítjük vele és a nagyszemü fémkarika szabadabb mozgásteret ad a csalinknak.  Teljesen sima felületű forgókapocs maximális biztonságot nyújt és zökkenőmentes forgást és ellenáll az extrém terhelésnek.

1 390 Ft

SEDO Quick Lock Swivel, Long Barrel (Méret 8)

 • Nem fényvisszaverő szín
 • Lehetővé teszi a gyors végszerelék cseréjét
 • Megerősített, nagy teherbírású építés
 • 10 db / csomag

Teljesen álcázott sötét felület mely rejtve marad a vízfenéken.  Biztonságos használatát Anti-Tange  Sleeves-el javasoljuk. Tökéletesen kompatibilis a SADO- Lead Clips-el és a Running rig system-el. Ezekben a rendszerekben a forgókapocs beleszorul  a system belsejébe és csak kapás esetén old ki és válik szabadonfutóvá a végszerelékünk.  Alkalmazható horog csalihoz is a csalit a horoghoz rögzítjük vele és a nagyszemű fémkarika szabadabb mozgásteret ad a csalinknak.  Teljesen sima felületű forgókapocs maximális biztonságot nyújt és zökkenőmentes forgást és ellenáll az extrém terhelésnek.

1 150 Ft
 • Nem fényvisszaverő szín
 • Rigekhez és csalikhoz
 • Megerősített, nagy teherbírású építés
 • 20 db / csomag

Teljesen álcázott sötét felület mely rejtve marad a vízfenéken.  Fémkarika 3 különböző méretben érhető el 2mm 3.1 mm és 3.7mm. Extra erős anyaga  matt sötét szürke csillogás mentes anyaggal van bevonva.  Tökéletes álcázást nyújt a végszerelékünkben.   Rengeteg végszereléknek alkotóeleme és tartozéka mint például: D-rig, Chod Rig, Line aligner rig, Bow back rig és Anti eject.

1 290 Ft

SEDO Rolling Swivel, Long Barrell (Méret 8)

 • Nem fényvisszaverő szín
 • Lehetővé teszi a gyors végszerelékek cseréjét
 • Megerősített, nagy teherbírású építés
 • 20 db / csomag

Teljesen álcázott sötét felület mely rejtve marad a vízfenéken.  Tökéletesen kompatibilis a SADO- Lead Clips-el és a Running rig system-el. Ezekben a rendszerekben a forgókapocs beleszorul  a system belsejébe és csak kapás esetén old ki és válik szabadonfutóvá a végszerelékünk.  Alkalmazható horog csalihoz is a csalit a horoghoz rögzítjük vele és a nagyszemű fémkarika szabadabb mozgásteret ad a csalinknak.  Teljesen sima felületű forgókapocs maximális biztonságot nyújt és zökkenőmentes forgást és ellenáll az extrém terhelésnek.

1 390 Ft

Ronnie Swivelt kifejezetten a ” Ronnie rig ” gyors és hatékony elkészítéséhez tervezték. A horogfület belebújtatjuk a horogszembe és a horgot rögzítjük SEDO Extreme Shrink Tube-al. Ajánlott horog típusok a hatékonyabb működéshez Krank és CurvX alakú horgok bármekkora nagyságban . Alkalmazási módja kifejezetten fenék felett lebegő csalik, ha szükséges ólompasztával tartjuk a végszereléket kibalanszírozva a vízfenék alján. Teljesen álcázott sötét felület mely rejtve marad a vízfenéken. Gyengén táplálkozó halak becserkészésére javasoljuk a Ronnie Rig-et.

 

 • Nem fényvisszaverő szín
 • Újra hasznosítható
 • Speciálisan a Ronnie Rig-hez építve
 • Megerősített, nagy teherbírású
 • Fémkarika végződés a természetesebb mozgásért