Forgó, gyorskapocs, szerelék készítés kellékei

1 990 Ft

Ashima Anti Tangle Sleeve – Brown

– Rugalmas tartós anyag
– Rejtőzködő barna szin
– Kompatibilis a 8as forgókapoccsal

Atni tanglét bátran használhatjuk Swivel vagy gyorskapcsos forgókapocs lezárásához, így az előkénk sokkal nehezebben vagy nem is fog gubancolódni bedobáskor és behúzáskor.

2 850 Ft

Ashima Lead Clip SET

– Tartós anyag
– 5db teljes szett
– Rejtőzködő barna színAshima Lead Clip SET komplett végszerelék szettet tartlamaz. 5db 8as forgó, 5db lead clips, 5db Tail rubber, 5db 30cm-es rig tube. Hatalmas segitség hogy nem kell külön megvásárolni minden alkotóelemet hanem egy kész végszereléket kapunk melyet egy csomóval rögzíteni kell a főzsinóron.

1 290 Ft

Ashima Loop Link

– Matt fekete szín
– 10db / csomag
– Biztonsági kapocs
– Nyújtott verzió 

Biztonsági gyorskapocs, melyet sok területen tudunk használni a horgászatban. Stabilan és biztonságosan tartja az előkénket, vagy akár az ólmunkat. Használata egyszerű és gyors.

1 990 Ft

Ashima Quick Lock Swivels

– Matt fekete szín
– 8-as méret
– 25kg szakító szilárdság
– 10db / csomag
– Egyedülálló gyorskapocs rendszer
Matt fekete színű forgót, találunk a csomagban melynek 25kg a szakító szilárdsága. 8-as méretű, mely kompatibilis a piacon levő összes Lead clips-el vagy hasonló termékekkel. Egyedülálló és biztonságos gyorskapocs rendszerrel rendelkezik. Anti tangle gumihüvellyel is lezárhatjuk a quick lock végét.
1 150 Ft

Ashima Rig Tube 2m/1mm – Brown

– Rugalmas tartós anyag
– 1mm / 2méter
– Rejtőzködő barna szin

Rig tube könnyen használható és könnyű rajta átbujtatni bármilyen damilt. 1mm a belső átmérője és 2mm a külső. Használhatjuk rigekhez vagy akár távdobáshoz használt végszerelékhez.

1 790 Ft

Ashima Ring Swivels

– Matt fekete szín
– 8-as méret
– 25kg szakító szilárdság
– 10db / csomag
Matt fekete színű forgót, karikával találunk a csomagban melynek 25kg a szakítószilárdsága. 8-as méretű, mely kompatibilis a piacon levő összes Lead clips-el vagy hasonló termékekkel.
1 590 Ft

Ashima RVS Rig rings

– Matt fekete szín
– 10db / csomag
– Lapított kialakítás
– Két méretben kapható 3mm és 4mmMatt fekete szín láthatatlan a víz alatt, bátran használhatjuk előkék készítéséhez, legyen az D-rig, chod, Blow back rig és még sorolhatnám.
1 450 Ft

Ashima Shrink Tube – Clear 1,6 mm vagy 2,4 mm

– Magas minőség
– Zsugorodás után extra keménység
– 10db /cs

Zsugorcsövünk magas minőséget képvisel, extra zsugorodással húzódik össze. Bármilyen viz hőmérsékleten megtartja merev alakját. Átlátszó színben észrevehetetlen a halak számára, 10db /csomag.

990 Ft
 • A nagyszemű forgókapcson az átlagosnál nagyobb a szem, hogy az előke szabadon tudjon forogni az ólombetétes előke vagy a szilikoncső körül.
 • Ezek a legjobb forgókapcsok a helikopter szerelék készítéséhez, vagy ha az a cél, hogy a hal ellenállás húzhassa a szereléket, de akár is jelölőúszós szerelésekhez is.
 • Minden forgókapocs felülete tompa, nem csillogó matt fekete, hogy ne riassza el a halakat.
 • Méret: 8.
 • 10 db / csomag
4 180 Ft
 • Minőségi wolframpaszta, amelyet közvetlenül a horogelőkére gyúrhatunk a lebegő csalik kiegyensúlyozásához vagy a szerelék tökéletes kibalanszírozásához.
 • Csúcstipp: hogy a zsinórra felvitel és a formázás könnyen menjen, egyszerűen morzsoljunk egy kis darab pasztát a kezünkben, puhítva azt.

 

Termékkód Súly (gr) Szín
ACS010051 20 Sötétzöld
ACS010052 20 Sötétbarna
1 560 Ft
 • A pontyozó szerelékekhez a legjobb minőségű forgókra van szükség, hogy ne veszítsük el életünk halát. A Carp Spirit forgóknál jobbat nem találunk a horgászcikkek piacán.
 • Különböző méretekben kaphatóak, alakjuk a lehető legjobb, felületük pedig tompa, nem csillogó, matt fekete, így a halakat nem riasztják el.
 • 20db / csomag
720 Ft

A CarpZoom biztonsági ólomkapocs különleges tulajdonsága az a kis retesz, amivel a forgókapcsot rögzíthetjük belülről az ólomkapocshoz, így elakadás esetén az ólom gond nélkül kiakadhat. Fárasztáskor jól jöhet ez a szerelési mód, hiszen minimálisra csökkenti a halvesztés lehetőségét, ha pedig mégis megtörténik a hal is könnyebben tudja kiszabadítani magát.

 

 • 10db/csomag

 

Tipp: Ha akadós terepen horgászunk, használatával többszörösére növelhetjük a sikeres halfárasztás esélyét.

870 Ft

A Carp Zoom extra erős ólomkapocs előnye, hogy legextrémebb helyekről is sikerrel szákolhatjuk meg halunkat, hiszen különlegesen erős kiképzése miatt szinte minimálisra csökkenti a halvesztés lehetőségét.

 

 • 6db/csomag

 

Tipp: Ha akadós terepen horgászunk, használatával többszörösére növelhetjük a sikeres halfárasztás esélyét.

450 Ft

Szinte az összes végszerelék nélkülözhetetlen kelléke, mivel használatával a zsinór csavarodását könnyedén kiküszöböli, így a bosszantó gubancolódás elkerülhető.

 • matt fekete
 • méret #4; #7
 • 10db/csomag
350 Ft

Ezek a gumigolyók elmaradhatatlan kellékei egy jól összeállított szereléknek, legyen az  csúszó fenekező, hagyományos etetőkosaras vagy feeder és bojlis végszerelék. Segítségével minimálisra csökkenthetjük a dobás közben fellépő és a forgókapocsra jutó erőhatást, megnövelve ezzel szerelékünk biztonságát.

950 Ft

Mérete a legtöbb fajtájú ólomba passzol. Használatával az előke cseréje gyors és egyszerű.

 

 • matt fekete
 • méret #4; #7
 • 10 db/csomag

 

Tipp: Használata kimondottan ajánlott a behúzós horgászatok során, hiszen az előre felcsalizott előke cseréjével egy szempillantás alatt megoldott az újracsalizás.

665 Ft

5 db / csomag

Delphin FDR QUICK szett tartalmaz 5db gyorskapcsot forgóval, és 5db gubancgátló gumit. Ezt a szereléket bizonyára ismerik a pontyhorgászok, csak nagyobb méretben. Elhoztuk önöknek a mini verzióját a biztonságos feeder szerelékek készítéséhez, a gubancolódás rizikóját kiküszöbölve. A csomagolás összesen 10db tartozék (5db gyorskapocs + 5db gubancgátló gumi) van, ez 5db szerelék elkészítéséhez elegendő.

835 Ft

10 db / csomag

Pontyozó ólom rögzítésére szolgál. A terepszínű G-Round klipsz biztosító csappal van ellátva a forgóban történő rögzítéséhez és az önakasztós szerelék létrehozásához. A csomagolás részét képező védőgumi megakadályozza az ólom lecsúszását a kapocsról.

A THE END pontyozó szerelék szett terepszínű G-Round dizájnban, amely a legkiválóbb fröccsöntési technológiával készült. Az ideális fénytörés a vízfelszín alatt szinte láthatatlanná teszi. A részlegesen átlátszó barna szín a matt fekete részecskékkel az ideális csalifelkínálást teszi lehetővé. Kiváló kidolgozottság és hosszú élettartam az ön végszerelékének, ez a THE END! Mert ez a végszerelék az új kezdet!

1 085 Ft

Forgó gyorskapocs szett “Quick Swap” G-Round gumiharanggal. A gyorskapocs a kész előkék egyszerű cseréjére szolgál. A gumiharang pedig az előke kiakadását és a dobásnál a gubancolódását akadályozza meg. A csomagolás 6 forgó gyorskapcsot és 6 gumiharangot tartalmaz.

A THE END pontyozó szerelék szett terepszínű G-Round dizájnban, amely a legkiválóbb fröccsentéses technológiával készült. Az ideális fénytörés a vízfelszín alatt szinte láthatatlanná teszi. A részlegesen átlátszó barna szín a matt fekete részecskékkel az ideális színkombináció a víz alatt.

 

 • méret: #4
 • 6+6db / csomag
695 Ft

Ütköző cső elsősorban helikopter szerelékekhez. Minőségi gumiból, terepmintás G-round kivitelben készült. Megvédi csomót a zsinóron. G-Round dizájnban, a legkiválóbb fröccsöntéses technológiával készült. Az ideális fénytörés a vízfelszín alatt szinte láthatatlanná teszi. A részlegesen átlátszó barna szín a matt fekete részecskékkel ideális színkombináció a víz alatt.

 

 • méret: 6×25 mm

 

690 Ft

Haldorádó Aprócikk Program magában foglal minden olyan kiegészítőt, amelyek elengedhetetlenek az eredményes horgászat során. Kiemelt hangsúlyt fordítunk arra, hogy csakis a legjobb minőségű termékeket kínáljuk vásárlóink számára!

Talán a ma kereskedelmi forgalomban kapható legkisebb gyorskapocs. Különlegessége, hogy nincs szükség külön gumikúpra, hanem az a forgókapocsba van építve. Mint a neve is utal rá, gyors előkecserét biztosít a finomszerelékes feeder horgászoknak. Nincs más teendő, mint az előkét beleakasztani a gyorskapocs kampójába és a felső gumiharangot a kampóra húzni. A legfinomabb feeder -, illetve picker végszerelékek kialakításához ideális választás. Három méretben kapható. Terhelhetőségük: L – 9 kg, M – 7 kg, S – 5 kg. Mindhárom méretnél 6 db gyorskapocs található 1 csomagban.

795 Ft

A jót is lehet még jobbá tenni, miközben az ár kedvezőbb lett! Talán lehetne ez is a jelmondata ennek az új Haldorádó aprócikknek, amely az egyik leghasznosabb kiegészítője a feeder végszerelékeknek. A speciális kialakítású gyorskapocs gyöngy lehetővé teszi a nagyon gyors előkecserét, továbbá ütköző gyanánt is szolgál, ha csúszó etetőkosárral horgászunk. Egyszerű használni és teljesen megbízható, alaposan teszteltük extrém körülmények között is, és mindig helytállt! Nélkülözhetetlen kellék az etetőkosaras horgászathoz, állóvízen és folyón egyaránt. 1 csomagban 5 db Feeder gyorskapocs gyöngy található.