Egyéb kellékek, dobozok, aprócikkek

1 590 Ft

Ashima Back Leads – 30gr

– Tökéletes zsinór sülyesztés
– Speciális bevonat
– 2db / csomag
– Tartós kapocsAshima Back Leads -et zsinór süllyesztésre használjuk. Egyedi rejtőzködő bevonattal rendelkezik a 30grammos ólom. A Kapocs egy speciális biztonsági kapocs , csak végszükség esetén old ki ezért folytathatjuk tovább a fárasztást. 2db-ot tartalmaz 1 csomag.

1 990 Ft

Ashima Diamond Hook Sharpener

– Visszaállítja a sérült horoghegyet
– Gyémánt bevonatos
– Biztonságos markolat 

Gyémánt bevonatos horogélező tökéletes megoldás az enyhén sérült horgok hegyének visszaállítására. Az élező felülete finom és gyémánt bevonatos. Markolata kézreálló, kényelmes és biztonságos.

2 990 Ft

Ashima Line Hanger Red / Yellow

– Műanyag biztonsági klipsz
– Jól látható fluoro szín
– Piros és sárga verzióban
– Éjszakai világítós patronnak kialakított alsó részLine Hanger elengedhetetlen az éjszakai horgászathoz. Jól látható fényvisszaverő színekkel rendelkezik. Fényvisszaverő csíkot is kapott, mely fejlámpa megvilágításakor egyértelműen jelzi a hanger és a zsinórunk helyzetét, ezáltal nem fogjuk összeszedni elektromos motorral vagy kishajóval. Könnyű súlya miatt nem zavarja a kapást illetve a zsinórt sem húzza lefelé. Biztonsági műanyag kapoccsal érkezik mely leold ha a hanger valahova beakadna, megfeszülne.
4 190 Ft

Ha több bottal horgászunk, és pontosan azonos távolságba szeretnénk a végszerelékeket bevetni, akkor jön jól ez az eszköz. Ahogy a nevében is benne van, a meghorgászni kívánt távolságot lehet vele kimérni. Nincs más teendő, mint a két rudat leszúrni úgy, hogy a rá csíptethető zsinór feszes legyen. Ekkor pontosan 3 méterre lesznek egymástól a rudak. Ezt követően csak bele kell akasztani a horgot a szivacsba, és tetszőleges alkalommal „körbetekerni” a zsinórt a rudakon. A körbetekerés számából könnyen kiszámolható a meghorgászni kívánt távolság.

990 Ft

Alumíniumból készült gyorscsatlakozó, amely tökéletesen passzol a bottartó állványok menetébe. Használata megkönnyíti a bottartók összeszerelését, mivel nem kell minden egyes alkalommal a jelzőket ki és be csavargatni hanem egy mozdulattal meg tudjuk oldani a cserét.

3 490 Ft
  • Akkumulátoros fúrógép tokmányába illeszthető, így könnyedén távolítja el a használt zsinórt az orsó dobjáról, még a bevágódott monofil vagy fonott zsinórt is.
  • Biztonsági kapcsolóval, hogy leálljon, ha esetleg leszedés közben gubancolódik a zsinór.
  • Miután leszedtük az összes zsinórt, egyszerűen letekerjük a fedelét és lehúzzuk, majd kidobjuk az öreg zsinórt.
1 490 Ft

Sokan használnak szilikon csaligyűrűt, ez a készülék megkönnyíti a felhelyezését. A karmok kitágítják a gyűrűt, majd az könnyen ráhelyezhető a csalira. Kis méretű csaliknál, vagy hidegben megkönnyíti a csalizást.

1 090 Ft

Kinyitható, mágnesekkel stabilan zárodó, praktikus kialakítású doboz. Tökéletes választás az apróbb kiegészítők, horgok, kapcsok és forgók tárolására. Méreténél fogva akár a kabátzsebben is elfér, így pillanatok alatt elérhetőek a szereléshez nélkülözhetetlen apróságok. A hézagmentesen és fixen záródó rekeszfedelek miatt az apró méretű horgok sem szóródnak ki. Fix és tetszőlegesen variálható fakkjainak köszönhetően a benne elhelyezett kiegészítők kiválóan szortírozhatóak. Kiváló választás békéshalas horgászoknak, de a pergetést kedvelők számára is hasznos kiegészítő.

 

  • mérete: 12x10x3,4 cm
  • fakkok: 1.oldal: 2db – 2.9×2.7; 2db – 2.6×2.7 és 4 db – 5.6×2.7 cm
    2.oldal: 4db – 5.6×2.7 cm (kivehető elemekkel mindegyik 4 részre osztható); 2 db – 5.6×2.7 cm
1 090 Ft

Számtalan esetben indokolt lehet a zsinórsüllyesztő használata, legyen szó hullámverésről, szűk, helyről, evezősök által használt vízterületről vagy behordásos horgászatról, ahol alkalmazásával elkerülhető, hogy a csónakmotor propellerje felszedje a zsinórt. A praktikus tartón lévő több mint 6 méteres, jól látható festéssel ellátott madzagnak köszönhetően akár magasabb stégekről vagy mélyebb vizekben is használható. A kötésvédő csőnek köszönhetően nem kell tartani attól, hogy a főzsinór a forgóba akad. A speciális kialakítású 3.5 oz súlyú ólom garantáltan a talpára esik. A zsinórhoz könnyen oldó műanyag klipszekkel csatlakozik. Hasznos kiegészítő minden olyan szituációban, mikor fontos lehet a zsinór süllyesztése.

5 940 Ft

Extra erős, rozsdamentes etetőanyag keverő. Ötletesen megtervezett felépítésének köszönhetően, gond nélkül elbánik még nagyobb mennyiségű etetőanyaggal is. A keverő szárának hatszögletű profilja van, amelynek köszönhetően ideálisan rögzíthető a fúróba, és így könnyedén létrehozhat egy tökéletes szerkezetű etetőanyag keveréket. A 42 cm teljes hossz lehetővé teszi a etetőanyag alapos keverését még egy mélyebb vödörben is. A keverő bordái kissé kúpos alakúak, ami biztosítja, hogy az etetőanyag a vödör szélén sem marad keverés nélkül.

Ha Ön azon horgászok közé tartozik, akik tudják, hogy a csali előkészítése a horgászat előtt a siker egyik fontos eleme, akkor az ATOMA Mixer biztosan nem hiányozhat a felszereléséből.

Műszaki Paraméterek:
Teljes hossz: 42cm

A keverő méretei:
Keverő átmérő: 11cm
Keverő hossza: 15cm
Befogó szár hossza: 26cm
Befoogó szár átméroje: 0,8cm

 

2 270 Ft

A Delphin C-RIGBOX egy rendkívül praktikus, kemény előketartó doboz. Belsejében van egy műanyag bekattintós rész a horgok rögzítéséhez és egy habszivacs 260x69mm-es méretekkel, amelybe az előkék végét a hozzácsomagolt tűk segítségével lehet rögzíteni. A 20 darab sárga, kerek fejű tű két zárható rekeszben van. A sötétzöld színű előketartó szürke, átlátszó fedéllel van lezárva. A fedélen praktikus skála van centiméterben (30 cm) és hüvelykben (12 “). Megfizethető és nagyon praktikus berendezés nem csak pontyhorgászok számára.

Műszaki paraméterek:
Méret: 348x85x25mm
Kapacitás: 20 db előke maximum 30cm hosszú
Súly: 193g

14 665 Ft

A Delphin CampWARE 3v1 edény szett egy praktikus segítség nem csak a horgászoknak, de minden kalandozó személynek aki sok időt tölt a természetben és szeretne valami jót főzni magának. Minőségi könnyű anyagból készült. A szett egy serpenyőből (melynek térfogata 600ml és méretei 181x175x49mm), egy fazékból (melynek térfogata 1500ml, méretei 173x168x122mm) és egy teafőzőből (melynek térfogata 600ml és méretei 152x147x96mm) áll. Mind a három edénynek praktikus fogantyúi vannak, melyek műanyaggal vannak bevonva, hogy ne égesse meg magát. Most már semmi nem akadályozza, hogy a természetben tölthessen hosszabb időt. Ezt a szettet jó kiegészíteni a mi evőkészletünkkel a Delphin Carpath FOODY-val.

350 Ft

Minden modern pontyhorgász tudja, hogy a kifogott halak visszaengedése a természetes környezetébe a helyes út. Ezeknek a horgászoknak akik a “Catch and Release“ hívei, készült ez a matrica ahol a horgász engedi vissza a kifogott halat.

Ez a kiváló minőségű öntapadós matrica egyaránt alkalmas bel- és kültéri alkalmazásra.

Figyelmeztetés: A felületet ragasztás előtt meg kell tisztítani és hagyni kiszáradni. A matrica sima felületekre alkalmas.

420 Ft

Fogd meg és engedd vissza – ez az út, amelyre egyre több horgász rátér. Számukra készült egy eredeti, “catch and release” légfrissítő ponty motívummal, amely épp a visszaengedés pillanatát ábrázolja.

Az elasztikus gumi lehetővé teszi, hogy bárhová felakaszthassa.

Illat: “new car”

350 Ft

Kiváló minőségű öntapadós matrica a CATCH ME! sorozatból, mely elsősorban a ponty horgászokat örvendezteti meg. Bel- és kültéri alkalmazásra egyaránt alkalmas, így használhatja autóján, horgász ládáján, vagy egyéb felszerelésén.

Mutassa meg mindenkinek, mely hal áll legközelebb a szívéhez!

Figyelmeztetés: A felületet ragasztás előtt meg kell tisztítani és hagyni kiszáradni. A matrica sima felületekre alkalmas.

420 Ft

Frissítse fel autója vagy szobája belsejét a CatchME sorozat elegáns illatával! A táplálkozó ponty motívummal ellátott eredeti kialakításának köszönhetően kifejezetten a pontyhorgászat rajongóinak készült.

Az elasztikus gumi lehetővé teszi, hogy bárhová felakaszthassa.

Illat: “new car”

2 445 Ft2 970 Ft

A Delphin CUBO praktikus vödör, vízálló EVA anyagból készült, minimális szállítási méretekkel, aminek köszönhetően szinte nem foglal helyet a felszerelései közöt. Használható, ha a pontybölcsőben lévő halat kell meglocsolni, víz szállításához, etetés előkészítéséhez, vagy a vízparti tartózkodás alatt könnyen tárolhat benne különféle kiegészítőket. Négyzet alakú, amely több vizet befogad, mint egy kör alakú, azonos szállítási méretekkel rendelkező vödör. Nehéz terepen, nagyobb magasságból vagy csónakból is lehet vizet merni köszönhetően a praktikus fogantyúnak, amelyre kötél van feltekerve. Szilárd műanyag fogantyúval is rendelkezik, amellyel szükség esetén gond nélkül hordozhatja a megtöltött CUBO-t. A Delphin CUBO kétféle méretben kapható: 5 L és 10 L.

Műszaki paraméterek:
5 L
Méret: 18x18x20cm
Szállítási méret: 18x18x5cm
Kötél hossza: 5m

10 L
Méret: 22x22x25cm
Szállítási méret: 22x22x5cm
Kötél hossza: 7m

1 920 Ft1 955 Ft

Úszó Delphin FLOW XXL, amely szinte minden merítőhöz alkalmas. A kapocshoz a kellően hosszú tépőzárnak köszönhetően egyszerűen csatlakoztatható.

Műszaki paraméterek:
Úszó FLOW XXL
Hossz: 20cm
Külső átmérő: 9cm
Belső átmérő a bothoz: 3cm
A tépőzáras pánt hossza: 31cm

Úszó FLOW XXL
Hossz: 20cm
Külső átmérő: 7cm
Belső átmérő a bothoz: 2,5cm
A tépőzáras pánt hossza: 29,5cm

350 Ft

Kiváló minőségű, pontyot ábrázoló matrica személyautókra.

Méret: 8x9cm

Megjegyzés: Felületet ragasztás előtt alaposan le kell tisztitani és megvárni míg megszárad. A matricat sima felületre kell ragasztani.

2 765 Ft

Rendszámtábla tartó minden horgász számára. Tartós műanyagból készül, amelyen kiemelkedik a horgász motívum. A szabványos méreteknek köszönhetően gond nélkül passzol a legtöbb autóra, és megbízhatóan tartja a rendszámtáblát. Mutasd meg másoknak a forgalomban, hogy horgászni mész!

Műszaki Paraméterek:
Teljes méret: 524x134mm
A rendszámtábla maximális mérete: 519x113mm lehet.

170 Ft205 Ft

Praktikus segédeszköz, amely megvédi a bot gyűrűit a sérüléstől. A Delphin gyűrűvédő hasznos a szállításnál, a rövid távú tárolásnál, de a szezon után is alkalmazható, amikor ajánlott a bot védelme az esetleges sérülésektől. Továbbá, a gyűrűvédőnek köszönhetően megakadályozhatja, hogy a törékeny kerámia elpattanjon. Olcsó segédeszköz, amely megvédi a drága alkatrészeket! 5 praktikus méretben kapható.

280 Ft

A Delphin HOOKY egy ötletesen megtervezett segédeszköz, mely segítségével kíméletesen tudja a horgot kiszabadítani a fogott halból. Két részből áll, melyeket egyszerűen egymásba tol. Ha a két részt szétszedi, akkor az egyik rész végén talál egy csomóbontót.

1 885 Ft

A tökéletes horogélező! A Delphin gyártmányú horogélező a legjobb minőségű tartós anyagokból készül. Az élező gyémántfelülete kés élesítésére, a horony pedig horgok élesítésére szolgál. A csúszásmentes gumírozott markolat végén biztonsági csuklópánt található, az élező lekerekített sarkai pedig a lehető legpraktikusabb használatot garantálják.

2 445 Ft

Egy kivételes falinaptár, amelynek minden horgász otthonában ott kell lennie! Összeköti a halak iránti közös szenvedélyünket azzal, amit szeretünk – a gyönyörű nőket, kissé erotikus felhanggal. Lélegzetelállító felvételek a horgászatról őszhangban a tökéletes természeti tájjal. Tematikusan kiválasztott témák az aktuális horgásztechnikák szerint. A3-as formátumban, kiváló papírra történő minőségi nyomtatás tökéletesen illik otthonába, garázsába vagy horgászboltjába.

Egy olyan naptár, amely a téli hónapokban sem hagy hidegen, pikáns fotóival egész 2022-ben elkísér! Ezen kívül egy kellemes bónusz a „tizenharmadik” hónap extra nyomatának formájában.

Mérete: 297 x 420 mm
Formátum: A3 (falinaptár)
Naptár: nemzetközi havi
Tartomány: 14 nyomtatott lap (borítóval együtt)
Kötés: spirál

420 Ft

A Delphin KNOTTY egy praktikus segédeszköz hurkok kötésére. Ezentúl minden hurok tökéletes lesz és nem számít, hogy damilt vagy fonott zsinórt használ. A KNOTTY másik végén egy praktikus horogszabadító van.

1 710 Ft

Vége a bosszantó ólom vagy kosár leszerelésnek, az összerakott botról, minden horgászat után! A Delphin LeadBARRIER egy praktikus segédeszköz melynek segítségével az ólmot vagy az egész szereléket egyszerűen becsomagolja és rögzíti a bothoz így nem áll fenn a károsodás veszélye. Szállításkor minden maradhat összeszerelve a következő horgászatig. A legtöbb kapható modelltől eltérően a Delphin LeadBARRIER csúszó vagy fix szerelékekhez egyaránt alkalmas, így univerzális segédeszköz. Ennek köszönhetően időt spórol és nem kell keresnie a megfelelő ólmot vagy kosarat. A LeadBARRIER magas minőségű, puha anyagból készült, mely tépőzárral van ellátva, így biztonsággal rögzíthető.

Az univerzális méretének köszönhetően tudja használni az összes Delphin márkájú boton, de a konkurens márkájú botokon is.

Muszaki paraméterek:
Méret: 25x8cm

1 395 Ft

Elasztikus neoprén pánt, az egyes bottagok összefogására szállítás közben. Kiváló minőségű anyagból készült, mely 5 mm vastagságú. Ez biztosítja az egyes tagok különválasztását szállításnál. Maga az anyag puha és megfelelően rugalmas. A külső felén tépőzárral van ellátva, mely tökéletesen tapad az ellenkező oldal teljes felületén.

A csomagolás 2db pántot tartalmaz, egy kisebbet (160x25mm) amely a botok felső részére van és egy nagyobbat (200x35mm), mely a bot alsó részét fogja össze. Az univerzális méretnek köszönhetően, tökéletesen használható széles körben, úgy mint a pergető ultra light botokhoz, de egészen a pontyozó és harcsázó botokhoz is.

Delphin BIO-BAL: Ez a termék újrahasznosított papír csomagolásban kapható. Ezzel a lépéssel arra törekszünk, hogy hozzájáruljunk a környezetszennyezés csökkentéséhez.

350 Ft

Kiváló minőségű pontyot ábrázoló matrica a SILVER sorozatból, személyautókra.

Méret: 8×4,5cm

Megjegyzés: Felületet ragasztás előtt alaposan le kell tisztittani és megvárni míg megszárad. A matricát sima felületre kell ragasztani.

2 235 Ft

A vízfelszín alatt úszkáló ponty feltűnő, 3D motívumával díszített lábtörlő szőnyeg. Bizonyára minden horgász megörül neki. A szőnyeg ellenálló anyagból készül, sötétzöld varrású szegéllyel. Alsó része latex réteggel kezelt. 60 x 40 cm-es mérete rendkívül kompakt, és az összes bejárati ajtóhoz illik. Mutassa meg látogatóinak már a bejáratnál, hogy ki az úr a háznál 🙂

2 235 Ft

Kiváló 3D lábtörlő víz alatt úszó ponty motivummal. Biztosan örömöt okoz bármelyik horgásznak. A lábtörlő tartós anyagból készül, a szélén sötétkék varrással van díszítve és az alsó részt latex bevonattal kezeltük. Méret 60×40 cm, nagyon kompakt és illik az összes bejárati ajtó elé. Vendégeknek megmutathatja a bejáratnál ki a főnök otthon 🙂

2 235 Ft

Kiváló 3D lábtörlő víz alatt úszó halak motívumával. Biztosan örömet okoz bármely horgásznak. A lábtörlő tartós anyagból készül, a szélén sötétkék varrással van díszítve. Az alsó részt latex bevonattal kezeltük. Méret 60×40 cm, nagyon kompakt és illik az összes bejárati ajtó elé. Vendégeknek megmutathatja ki a fonok otthon 🙂

2 235 Ft

A bojlis horogra kapó ponty jelenetét ábrázoló, gyönyörű szőnyeg, amelyet minden horgász örömmel vesz. A szőnyeg ellenálló anyagból készül, fekete varrású szegéllyel. Alsó része latex réteggel kezelt. 60 x 40 cm-es mérete rendkívül kompakt, és az összes bejárati ajtóhoz illik. Mutassa meg látogatóinak már a bejáratnál, hogy ki az úr a háznál 🙂

15 690 Ft

Az IHP Carp Company új terméke azon horgászok részére nyújt nagy segítséget, akik valamilyen csónakot használnak horgászataik során és azokat elektromotorral hajtva mozgatják a vízfelületen. Az ICC propeller védő, avagy Propeller Protektor a csónakmotorra percek alatt könnyedén felszerelhető a 2db tartozék rozsdamentes /INOX/ bilinccsel. A termék 6db stabilizáló karjának azon részére, amely a csónakmotorral érintkezik rugalmas gumival szerelt, ezáltal nem okoz kárt a motor külső felületén. A felszerelést követően a motor propellerét védi a védőpalást a különböző víz alatt található láthatatlan akadályoktól. Felszerelt állapotban a protektor merev, de amennyire szükséges mégis rugalmas, hogy a lehető legtöbb ütés,- nyomás erejét fel tudja venni. A védelem nélküli csónakmotorok propellereinek víz alatti akadályokban való le vagy megakadásánál az esetek többségében megsérül a propeller, vagy ami még rosszabb akkora ütést kap, hogy a főtengely a propeller irányába elmozdul kimozdítva helyéről a csapágyat, valamint a szimeringet, ezáltal elvesztheti centrikusságát, ami a szimering meghibásodásához vezet, ezt követően a motor beázik és gyorsan meghibásodik/tönkremegy. Hasonló probléma léphet fel abban az esetben, amikor a propeller felkapja és feltekeri a horgászzsinórt. Ebben az esetben a feltekert horgászzsinór szintén okozhatja a fentiekben leírt problémát. A propellervédő mindezen felül nagy segítséget jelent a behordásos módszert alkalmazó horgászok számára, ugyanis használatával szinte nullára redukálható a már a vízben található előzőleg lerakott végszerelékektől a horgászbotokig javarészt víz alatt feszülő főzsinórok propellerrel történő feltekerése.

– az ICC propeller védő felszerelésével a fentiekben felsorolt problémák teljes mértékben kiküszöbölhetőek
– miután az 50mm széles kör alakú védőpalást körbeöleli a propellert, meghatározza a tolóerő irányát és a megforgatott víz nagyságát is.
– percek alatt felszerelhető
– kétféle motorformára kétféle propellervédő elérhető
– minimalizálja a forgó propeller okozta balesetveszély kockázatát

Anyaga: rozsdamentes (INOX), égetett porfestéssel felület kezelve
Súly a két tartozék rozsdamentes (INOX) bilinccsel együtt: 1100g
Teljes átmérő: 315mm
Védőpalást szélessége: 50mm
Fixáló karok palásttól mért hátranyúlása: 190mm
Felszerelhető elsősorban íveltebb formájú hengeres testű elektromos csónakmotorokra, de a szabályos hengeres testű modellekre is. Ajánlott motor átmérő: 80mm-től 110mm-ig.

Termékkód: 10182

15 690 Ft

Az IHP Carp Company új terméke azon horgászok részére nyújt nagy segítséget, akik valamilyen csónakot használnak horgászataik során és azokat elektromotorral hajtva mozgatják a vízfelületen. Az ICC propeller védő, avagy Propeller Protektor a csónakmotorra percek alatt könnyedén felszerelhető a 2db tartozék rozsdamentes /INOX/ bilinccsel. A termék 6db stabilizáló karjának azon részére, amely a csónakmotorral érintkezik rugalmas gumival szerelt, ezáltal nem okoz kárt a motor külső felületén. A felszerelést követően a motor propellerét védi a védőpalást a különböző víz alatt található láthatatlan akadályoktól. Felszerelt állapotban a protektor merev, de amennyire szükséges mégis rugalmas, hogy a lehető legtöbb ütés,- nyomás erejét fel tudja venni. A védelem nélküli csónakmotorok propellereinek víz alatti akadályokban való le vagy megakadásánál az esetek többségében megsérül a propeller, vagy ami még rosszabb akkora ütést kap, hogy a főtengely a propeller irányába elmozdul kimozdítva helyéről a csapágyat, valamint a szimeringet, ezáltal elvesztheti centrikusságát, ami a szimering meghibásodásához vezet, ezt követően a motor beázik és gyorsan meghibásodik/tönkremegy. Hasonló probléma léphet fel abban az esetben, amikor a propeller felkapja és feltekeri a horgászzsinórt. Ebben az esetben a feltekert horgászzsinór szintén okozhatja a fentiekben leírt problémát. A propellervédő mindezen felül nagy segítséget jelent a behordásos módszert alkalmazó horgászok számára, ugyanis használatával szinte nullára redukálható a már a vízben található előzőleg lerakott végszerelékektől a horgászbotokig javarészt víz alatt feszülő főzsinórok propellerrel történő feltekerése.

– az ICC propeller védő felszerelésével a fentiekben felsorolt problémák teljes mértékben kiküszöbölhetőek.
– miután az 50mm széles kör alakú védőpalást körbeöleli a propellert, meghatározza a tolóerő irányát és a megforgatott víz nagyságát is.
– percek alatt felszerelhető.
– kétféle motorformára kétféle propellervédő elérhető.
– minimalizálja a forgó propeller okozta balesetveszély kockázatát.

Anyaga: rozsdamentes (INOX), égetett porfestéssel felület kezelve
Súly: a két tartozék rozsdamentes (INOX) bilinccsel együtt: 1100g
Teljes átmérő: 315mm
Védőpalást szélessége: 50mm
Fixáló karok palásttól mért hátranyúlása: 120mm
Felszerelhető szabályos hengeres testű elektromos csónakmotorokra. Ajánlott motor átmérő: 80mm-től 95mm-ig.

 

Termékkód: 10180

1 590 Ft

A STORMSURE flexibilis, puha, vízálló, univerzális ragasztó mely szinte minden anyagot képes ragasztani. Rendkívül sokoldalú. Az élet minden területén hasznos lehet, de főként kültéri eszközökhöz fejlesztették ki, melyek érintkeznek vízzel, nedvességgel, illetve hajlékony vagy puha anyagokhoz. Legyen az lyukas esernyő, kiszakadt sátor, elszakadt pontybölcső, kilyukadt pontymatrac, sérült PVC felfújható gumicsónak bármely márkából!

Alkalmazható anyagok a következők: STORMSURE szinte minden felületen képes ragasztani, de ezekből a legfontosabbak: neoprén, PVC, gumi, bőr, lélegző és bevont szövetek, fa, fém, poliuretán.

Alkalmazható sérüléseknél: repedések, kis lyukak, vágások, horzsolások, anyaghiány pótlások (gumicsónak vagy csizmatalp), mellcsizma javításhoz, sátor javításhoz, csónak szivárgás javításához, bármilyen nedves ruhához, és a lehetőség végtelen.

Speciális tulajdonsága: száradás után teljes mértékben vízálló és flexibilis! Ezért alkalmazható minden kényes felületen ami kültéren van és vízzel érintkezik! Bátran összehajthatjuk ragasztás után gumicsónakunkat, sátrunkat vagy bármely eszközt, a STORMSURE ugyanúgy tart tovább!
Elengedhetetlen kellék, horgászoknak, vadászoknak, túrázóknak, búvároknak, vízi sport kedvelőinek.

Űrtartalma: 5gr.

Használati utasítás:
Tisztítsa meg a kezelendő felületet mindenféle szennyeződéstől, portól kosztól. Szobahőmérsékleten használjuk! Vigyük fel a STORMSURE ragasztót a kezelendő felületre és legalább a sérüléstől 5mm távolságban legyen a ragasztó ráhagyása. Száradási idő 10 – 12 óra.

Bemutató videó

A megbontott STORMSURE ragasztót tárolja megbontás után hűtőszekrényben!

Védőkesztyű használata ajánlott!

2 410 Ft

Akik method módszerrel horgásznak jellemzően fonott előkét használnak. Ezeket az előkéket, jellemzően a horgászat előtt, otthon kötjük meg. A fonott előkék tárolása gondot okoz, mert nem lehet fonott zsinórból két tökéletesen egyforma hosszúságú előkét kötni és a zsinór pedig nem nyúlik. A kereskedelmi forgalomban pedig eddig nem volt olyan előke hosszhoz állítható előketartó, amelyben több előkét tudtunk volna tárolni. Ennek a problémának a megoldására készítettük el a Method Rig Box-ot. A Method Rig Box kizárólagos TOP MIX termék és a method módszerrel horgászó fonott előkét használó horgászok számára lett kifejlesztve amely az előkötött előkék tárolására szolgál. Minimálisan 16 db előke tárolható a tartóban. A fix tartófülekre akasszuk a horgot, az állítható távolságú fülekbe pedig az előkére kötött hurkot. A termékfotókon a tartóban lévő előkék is látszanak, melyek nem tartoznak a termékhez, csak illusztrációk a használathoz.

7 250 Ft

A TOP MIX a Távolságmérő szett elnevezésű termékével komplex megoldást nyújt a pontos horgászatot előtérbe helyező feederes horgászok részére. A csomagban két flokkolt felületi kezelésű, alumíniumból készült, enyhén hajlított rúd található, menetes csatlakozóval az alján. Ezzel a menettel bármilyen letűzőre rászerelhető. Két, középen furattal ellátott és egymáshoz 3 méteres zsinórral összekötött korong is tartozéka a távolságmérőnek. A zsinórra szerelt kis zászlónak a reklámnál nagyobb jelentőséget nem szántunk. A termék összeszerelése roppant egyszerű. A műanyag tárcsába bele kell csavarozni a piros bevonatú rudakat, majd egy letűző végébe csavarni. A két letűzőt a zsinór hosszának megfelelő távolságban leszúrni a parton egy szabadabb helyre és már kezdhetjük is a dobás távolságának a beállítását. A rudak átmérője elég kicsi ahhoz, hogy egy etetőkosarat rá lehessen tenni. Felületük elég puha, hogy a zsinórt ne sértse meg, a kialakítás és a bársonyhoz hasonló bevonat a zsinór lecsúszását akadályozza meg. Megjegyzem, hogy methodos horgászok is használhatják ezt az eszközt. Ugyan nem tudják a kosarat rátenni a rudakra, de a horgot be tudják akasztani a tárcsák furataiba és pontosan ki tudják mérni a távolságot.

3 390 Ft3 620 Ft

Horgászzsinóron a dobástávolság megjelölésére szolgál. Használatával mindig pontosan az etetésre tudunk horgászni. Miután a szerelékünket bedobtuk az etetésre, illetve a kívánt távolságra, zsinórt a zsinórjelölő krétával az orsó előtt megjelöljük 30 – 60 cm hosszban, majd rövid ideig várunk amíg megszárad. A következő dobásoknál túl kell dobni a jelölésen, majd a zsinórt a jelölésig behúzni, ekkor pontosan a kívánt távolságban horgászunk. A jelölést időnként, ahogy kopik, meg kell ismételni. Nem csak a matchbotos horgászatoknál vehetjük hasznát, hanem a feeder, bolognai, fenekező, vagy bojlis horgászatoknál is. Többféle színben kapható, a sötét színű zsinóroknál a fehér és sárga használata, míg a világos színűeknél a piros és fekete színűt célszerű használni. Négy új színnel bővült a paletta, három fluoro színűvel amelyek feltőnő színe rendkívül jó láthatóságot biztosít, és egy egész különlegessel, amely fluoreszkál a sötétben. Ez utóbbi éjszakai horgászatoknál kiváló. Fontos: ha azt akarjuk, hogy foszforeszkáljon, előtte erős fénybe, pl. a fejlámpa fényébe kell tartani. Nagy előnyük, hogy évek alatt sem fogynak el és ha a kupakot mindíg visszatesszük, nem szárad be, gyakorlatilag csak elveszíteni lehet.