Horog, előkötött szerelék

1 990 Ft

Ashima C410 Indispensable Carp horog

– Japán szénacél
– Visszahajlított horog hegy
– Hagyományos széles öblű forma
– Elérhető 2 – 8-as méretig

A horog neve jelentése ” Elengedhetetlen” hogy ha egyszer beakad a hal szájában akkor nem menekül és stabilan tart. Univerzális horog forma mely használható popup, hóember és süllyedő csalikhoz. Kisebb méreteit Method Feederezéshez is bátran javasoljuk ha egy tartós horoggal szeretne horgászni.

1 990 Ft

Ashima C415 Indispensable Carp Barbless horog (szakáll nélküli)

– Japán szénacél
– Visszahajlított horog hegy
– Hagyományos széles öblű forma
– Elérhető 2 – 8-as méretig
– Szakáll nélküli verzióA horog neve jelentése ” Elengedhetetlen” hogy ha egyszer beakad a hal szájában akkor nem menekül és stabilan tart. Univerzális horog forma mely használható popup, hóember és süllyedő csalikhoz. Kisebb méreteit Method Feederezéshez is bátran javasoljuk ha egy tartós horoggal szeretne horgászni. Szakáll nélküli verziót egyre több tavon megkövetelik, a halak védelmében
1 990 Ft

Ashima C420 Anti Eject horog

– Japán szénacél
– Legnagyobb halak tökéletes megakasztására fejlesztették ki
– Önakasztó forma
– Elérhető 2 – 8-as méretigA horog neve jelentése ” kifujhatatlan” , a legnagyobb halak megakasztásához és fárasztásához tervezték ezt a formát. Egész europa szerte az egyik legnépszerübb horog forma. Leghatékonyabb sűlyedő vagy hóember csalizási módszerekhez. Kisebb méreteit Method Feederezéshez is bátran javasoljuk ha egy tartós horoggal szeretne horgászni.
1 990 Ft

Ashima C425 Anti Eject Barbless horog

– Japán szénacél
– Legnagyobb halak tökéletes megakasztására fejlesztették ki
– Önakasztó forma
– Elérhető 2 – 8-as méretig
– Szakáll nélküli verzióA horog neve jelentése ” kifujhatatlan” , a legnagyobb halak megakasztásához és fárasztásához tervezték ezt a formát. Egész europa szerte az egyik legnépszerübb horog forma. Leghatékonyabb sűlyedő vagy hóember csalizási módszerekhez. Kisebb méreteit Method Feederezéshez is bátran javasoljuk ha egy tartós horoggal szeretne horgászni. Szakáll nélküli verziót egyre több tavon megkövetelik, a halak védelmében.
1 990 Ft

Ashima C430 Goliath horog

– Japán szénacél
– Nagy nyomás alatt levő vizekre,
– Egyenes hegy és ultra vékony könnyű anyag
– Elérhető 2 – 8-as méretigA Goliath egy fél hosszú szárú horog melynek egyenes a hegye, anyagvastagsága pedig vékony ezáltal ultra könnyű. A legóvatosabban táplálkozó pontyokat is megfogja megakasztja, bátran használhatjuk jégolvadás után és persze előtte is, tehát egy non stop horog. Bármilyen csalizási módszerhez javasoljuk, befordítóval növelni tudjuk hatékonyságát. Akadóba nem javasoljuk. Kisebb méreteit Method Feederezéshez is bátran javasoljuk ha egy tartós horoggal szeretne horgászni.
1 990 Ft

Ashima C440 Excalibur horog

– Japán szénacél
– Nehéz terepre és folyóvizekre
– Nagy öblű és extra vastag húsú horog
– Elérhető 2 – 8-as méretigAz Excalibur egy extrém terepre kifejlesztett horog típus, egyedülállóan hatalmas öble van és anyaga keményített, tehát bármilyen extrém helyzetben megállja a helyét. Használhatjuk bátran folyóvízen, töklevelesben vagy fás – akadós terepen. akadás után hatalmas húst fog ezért biztonsággal tartja a halakat.
1 990 Ft

Ashima C887 Heavy Carp horog

– Japán szénacél
– Nehéz terepre és folyóvizekre
– Extrém hegyes, univerzális forma
– Elérhető 2 – 10-es méretigHeavy Carp a cég zászlóshajója és ez egyik legtöbbet eladott horgok között tartják számon. Rengeteg nagyhalat köszönhetnek ki a horgászok Európa szerte. Extrém hegyes és egyenes heggyel rendelkezik. Minden adott a nagyhalfogáshoz. Bátran használhatjuk akadóban, folyóvizeken nehéz terepen, a horog bírni fogja. Nagy népszerűsége miatt elérhető 2 – 10-es méretig. Kisebb méreteit Method Feederezéshez is bátran javasoljuk ha egy tartós horoggal szeretne horgászni.
1 730 Ft
 • A 360 Rig szerelék az egyik legeredményesebb szerelék lebegő bojlikhoz.
 • A neve onnan származik, hogy a szereléken a horog 360 fokban képes elfordulni a forgókapocs fülén belül, amely megnöveli a jó akadás esélyét, bármelyik irányból is szippantja fel a hal a bojlit.
 • Razor Point MCS (ívelt szárú, középhosszú) horoggal készül, mivel annak enyhén ívelt füle optimális akadást biztosít.
 • Profik által kézzel készített szerelék, terepszínű Carp Spirit ólombetétes előkezsinórból és kizárólag a Carp Spirit által gyártott hozzávalókból.
 • Gyorskapcsos 8-as méretű forgókapoccsal készül mini gubancgátló csővel.

 

 

 

Termékkód Szakítószil. (lb) Horogm. Horogtípus Forgó mérete db/csomag
ACS340034 25 No 4 Razor Point ívelt szárú horog, középhosszú – szakállas 8 x1
ACS340035 20 No 6 Razor Point ívelt szárú horog, középhosszú – szakállas 8 x1
ACS340036 20 No 8 Razor Point ívelt szárú horog, középhosszú – szakállas 8 x1

 

1 560 Ft
 • The Carp Spirit Blow Back Rig szereléke terepszínű ólombetétes előkezsinórból és Razor Point LS (hosszúszárú) horoggal készül.
 • A hosszúszárú horog kiváló megoldás: az apró karika félrecsúszik, amikor a hal megpróbálja kiköpni a bojlit, szabadon hagyva a horoghegyet és javítva annak akadási esélyét.
 • Carp Spirit Line Aligner horogbefordító is kerül a szerelékre, hogy a horog gyorsan optimális szögbe álljon.
 • Ez a sokoldalúan használható végszerelék kiváló süllyedő és lebegő bojlikhoz is.
 • Profik által kézzel készített szerelék, kizárólag a Carp Spirit által gyártott hozzávalókból. Gyorskapcsos 8-as méretű forgókapoccsal készül mini gubancgátló csővel.

 

Termékkód Szakítószilárdság (lb) Horogméret Horogtípus Forgó mérete db/csomag
ACS340045 25 No 4 Razor Point hosszúszárú – szakállas 8 x1
ACS340046 20 No 6 Razor Point hosszúszárú – szakállas 8 x1
ACS340047 20 No 8 Razor Point hosszúszárú – szakállas 8 x1
2 080 Ft
 • Használatra kész Chod szerelékeink tökéletes megoldást nyújtanak a horgász számára: nem kell neki elkészítenie a szereléket.
 • A rendkívül hegyes Razor Point SRC (Stiff Rig/Chod) horoggal szerelt végszerelékünk egyedülálló, átlátszó bojlicsavarral készül, amire gyorsan és könnyen feltekerhető a lebegő bojli – nincs szükség fogselyemre.
 • A szerelék Riga-Mortis zsinórral készül, amivel könnyen megformázható az optimális “D” alak – így a bojli tökéletes szögben áll és javítja az akadás és így a fogás esélyét.
 • Az eredetileg hagyományos Chod szerelékhez, ólombetétes előkezsinórra tervezett végszerelék merev zsinóros szerelékként is használható, ilyenkor egyszerűen hozzá kell tenni egy Riga-Mortis-25lb zsinórdarabot.
 • Tökéletesen alkalmas PVA zacskós horgászatra is: egyszerűen kössük meg a zacskót a fonott zsinóros résszel, és máris van egy olyan végszerelékünk, amely tökéletes csalifelkínálást biztosít, mihelyt feloldódott a zacskó.
 • Hogy minden helyzetre alkalmas legyen, 2 méretben készülnek a végszerelékek, a rövidebbik hossza 5,75 cm, a hosszabbiké pedig 8,25 cm. Mindkét szerelékre ‘flexi mat’ 11-es méretű forgókapocs kerül.

 

Termékkód Hossz (cm) Szakítószil. (lb) Horogméret Horogtípus Darab/csomag
ACS340023 8,25 25 No 4 Razor Point Stiff Rig/Chod – szakállas x3
ACS340025 8,25 25 No 6 Razor Point Stiff Rig/Chod – szakállas x3
ACS340027 8,25 25 No 8 Razor Point Stiff Rig/Chod – szakállas x3
ACS340028 5,75 25 No 4 Razor Point Stiff Rig/Chod – szakállas x3
ACS340030 5,75 25 No 6 Razor Point Stiff Rig/Chod – szakállas x3
ACS340032 5,75 25 No 8 Razor Point Stiff Rig/Chod – szakállas x3
2 080 Ft

A Francia CARP SPIRIT egyre nagyobb népszerűségnek örvend a pontyhorgászoknak gyártott magas minőségű termékeinek köszönhetően. A gyártó kínálatában számtalan olyan eszköz és kiegészítő található melyet a mai modern horgászat megkövetel. Fűzőtűk, apró cikkek, leszurók, zsinórok, rod-podok, kapásjelzők és még számtalan olyan eszköz mely megkönnyíti az életünket a tóparton. A Carp Spirit zsinórjait a méltán híres Sufix gyárában készítik! Mindenki megtalálja a kedvencét ebben a termékcsaládban.

A Carp Spirit előkötött horgai a legmagasabb minőségű alapanyagokból készültek melyek helyt állnak még a legnagyobb halak fárasztása során is.

 

TERMÉKKÓD ACS340003 ACS340004 ACS340005
HOROG MÉRet 2 4 6
SZAKÍTÓSZILÁRDSÁG 25 lb 25 lb 25 lb
DB/CS 2 db 2 db 2 db
2 080 Ft
 • Kifejlesztésében közreműködött Pascal Kowalik, sok-sok év víz alatti felvételei és megfigyelései után. A szerelék anyaga Combi-Stiff előkezsinór, ami kiváló gubancgátló szerelékekhez.
 • A horog előtt egy rövid szakaszon vissza van bontva a bevonat, hogy a bojli és a horog szabadon mozogjon, bármely irányból veszi is fel a hal a csalit.
 • A wolfram pasztával be lehet állítani a pop-up bojli lebegésének mértékét, illetve javítani az akasztás hatékonyságát.

 

Termékkód Hossz (cm) Szakítószilárdság (lb) Horog mérete Forgó méret db / csomag
ACS090000 20 25 No 2 8 2
ACS090001 20 25 No 4 8 2
ACS090002 20 15 No 6 8 2
1 210 Ft
 • A Carp Spirit Fluorokarbon ‘D’ Rig gyakorlatilag észrevehetetlen.
 • Mivel a fluorokarbon fénytörése igen hasonlít a vízéhez, gubancgátló cső pedig nincs a szereléken, a végszerelék jószerivel láthatatlanná válik, amint a vízbe merül.
 • A Razor Point SCS (ívelt rövidszárú horog) horog kiváló pozícióban tartja a bojlit, a fluorokarbon előke átcsúszik a fül első oldalán és gyorsan optimális szögbe fordítja a horgot.
 • A fluorokarbon ‘D’ szerelék kiváló süllyedő, lassan süllyedő bojlihoz vagy hóemberes csalizáshoz.
 • Profik által kézzel készített szerelék, kizárólag a Carp Spirit által gyártott hozzávalókból. Gyorskapcsos 8-as méretű forgókapoccsal készül mini gubancgátló csővel.

 

Termékkód Szakítószilárdság (lb) Horogméret Horogtípus Forgó mérete Mennyiség
ACS340050 20 No 2 Razor Point ívelt rövidszárú horog – szakállas 8 x1
ACS340051 20 No 4 Razor Point ívelt rövidszárú horog – szakállas 8 x1
ACS340052 15 No 6 Razor Point ívelt rövidszárú horog – szakállas 8 x1
ACS340053 15 No 8 Razor Point ívelt rövidszárú horog – szakállas 8 x1
1 730 Ft
 • Az ultralágy és finom, lassan süllyedő Herculine fonott zsinórral készülő szerelék kiváló választás PVA zacskós megoldásokhoz.
 • A horog fülére húzott, ívelt zsugorcső is segít a horoghegy gyors befordításában.
 • Használható süllyedő, lassan süllyedő bojlihoz vagy hóemberes csalizáshoz is – elég, ha egyszerűen egy kis wolframpasztát vagy apró sörétólmot teszünk a zsinórra a csali kiegyensúlyozásához.
 • 2db / csomag

 

Termékkód Hossz (cm) Szakítószilárdság (lb) Horogméret Forgó méret db / csomag
ACS340072 20 25 No 2 8 2
ACS340073 20 25 No 4 8 2
ACS340074 20 25 No 6 8 2
ACS340075 20 25 No 8 8 2
1 210 Ft
 • A Hinged Stiff Rig szerelék népszerűségét annak köszönheti, hogy kiválóan akad, és nem gubancolódik.
 • Profik által kézzel készített szerelék, terepszínű Carp Spirit Riga-Mortis előkezsinórból. A rövid, ível merev rész tovább növeli a jó akadás esélyét.
 • Razor Point SRC (Stiff Rig Chod) horoggal szereljük, annak átlagosnál nagyobb és kissé ívelt füle biztosítja a bojli tökéletes felkínálását.
 • Profik által kézzel készített szerelék, kizárólag a Carp Spirit által gyártott hozzávalókból.
 • Gyorskapcsos 8-as méretű forgókapoccsal készül mini gubancgátló csővel.
Termékkód Szakítószilárdság (lb) Horogméret Horogtípus Forgó mérete db/csomag
ACS340038 25 + 20 No 4 Razor Point Stiff Rig/Chod – szakállas 8 x1
ACS340039 25 + 15 No 6 Razor Point Stiff Rig/Chod – szakállas 8 x1
ACS340040 25 +15 No 8 Razor Point Stiff Rig/Chod – szakállas 8 x1
1 380 Ft
 • A KD szerelék úgy készül, hogy a horog füle ki legyen könnyítve, hegye pedig lesúlyozva.
 • Legalkalmasabb lassan süllyedő, kritikusan kiegyensúlyozott vagy lebegő bojlihoz, a csali alá közvetlenül ellensúlyként egy kis sörétólmot csíptetve.
 • A horog abszolút szabadon tud mozogni, ezért a szerelék rendkívül hatékony, közismerten jól akad és számos nagy ponty vesztét okozta már.
 • Profik által kötött szerelék, Carp Spirit terepszínű ólombetétes zsinórral és Razor Point SCS (ívelt rövidszárú) horoggal – hogy tökéletesen álljon a bojli.
 • Gyorskapcsos 8-as méretű forgókapoccsal készül mini gubancgátló csővel.

 

Termékkód Szakítószilárdság (lb) Horogméret Horogtípus Forgó mérete db/csomag
ACS340064 25 No 2 Razor Point ívelt rövidszárú horog – Szakállas 8 x1
ACS340065 25 No 4 Razor Point ívelt rövidszárú horog – Szakállas 8 x1
ACS340066 25 No 6 Razor Point ívelt rövidszárú horog – Szakállas 8 x1
ACS340067 25 No 8 Razor Point ívelt rövidszárú horog – Szakállas 8 x1
1 560 Ft
 • Az Opti-Mex előre kötött szerelék a legkiválóbb minőségű, 100%-ban fluorokarbon Opti-mex előkezsinórral készül.
 • A fluorokarbon fénytörési tulajdonságai csaknem megegyeznek a vízével, így a zsinór a vízben gyakorlatilag láthatatlan.
 • Kifejezetten gubancgátló szerelék. Enyhén befelé forduló horogheggyel. Kiválóan alkalmas kavicsos aljzaton történő horgászatra, és tökéletes süllyedő bojlihoz vagy hóemberes szerelékhez.
 • 2 darabos kiszerelésben

 

Termékkód Átmérő (mm) Szakítószilárdság (lb) Szakítószilárdság (kg) Horogméret db / csomag
ACS340076 0.50 37,50 17,00 No 2 x2
ACS340077 0.50 37,50 17,00 No 4 x2
ACS340078 0.45 37,50 17,00 No 6 x2
1 730 Ft
 • A Carp Spirit PVA zacskós szerelék rövid hajszálelőkés szerelék, kifejezetten PVA zacskó használatához kialakítva.
 • A normális szerelékeknél rövidebb, könnyedén be lehet tenni a PVA zacskóba, de használható PVA hálós etetőcsomaggal is.
 • Profik által kötött szerelék, ultralágy és finom Re-Action fonott zsinórral és Razor Point BBP (Boilie Beak Point bojlis) horoggal – kiváló kombináció!
 • Gyorskapcsos 8-as méretű forgókapoccsal készül mini gubancgátló csővel.

 

Termékkód Szakítószilárdság (lb) Horogméret Horogtípus Forgó mérete db/csomag
ACS340057 20 No 2 Razor Point Boilie Beak Point bojlis horog – szakállas 8 x2
ACS340058 20 No 4 Razor Point Boilie Beak Point bojlis horog – szakállas 8 x2
ACS340059 20 No 6 Razor Point Boilie Beak Point bojlis horog – szakállas 8 x2
ACS340060 20 No 8 Razor Point Boilie Beak Point bojlis horog – szakállas 8 x2
1 380 Ft
 • Egyszerű, klasszikus, de igen hatékony szerelék, a Carp Spirit gyorsan süllyedő Reaction fonott zsinórjával.
 • A Reaction fonott zsinór finom és lágy anyaga kiválóan alkalmassá teszi a szereléket a PVA zacskós megoldásokhoz.
 • Használható süllyedő, lassan süllyedő bojlihoz vagy hóemberes csalizáshoz is – elég, ha egyszerűen egy kis wolframpasztát vagy apró sörétólmot teszünk a zsinórra a csali kiegyensúlyozásához.

 

Termékkód Hossz (cm) Szakítószilárdság (lb) Horogméret Forgó mérete db / csomag
ACS340068 25 25 No 2 8 x2
ACS340069 25 25 No 4 8 x2
ACS340070 25 25 No 6 8 x2
ACS340071 25 25 No 8 8 x2
1 325 Ft

A THE END Ronnie Rig kész szerelék békés halak horgászatára szolgál, elsősorban lebegő csalival. A szerelék prémium minőségű THE END komponensekből áll. Horogból, gyorsforgóból karikával, Ronnie forgóból, Ronnie gumistopperből és zsugorcsőből áll. Ez egy hatékony szerelék pop-up bojli vagy más lebegő csali használatakor, minden típusú álló vízen. Több méretben kapható.

1 490 Ft 1 040 Ft

Ez a jó minőségű pontyozó horog a legmagasabb minőségű alapanyagból a THE END széria. A sorozat minden egyes horga rendkívül nagy szilárdságú és rendkívül hegyes. A horog felülete nagy szilárdságú matt Teflon réteggel van kialakítva. A horog füle pontosan illeszkedik a horog szárához, így ebben a pontban nincs közte hézag sem éles él!
A BATTLE típus pontyhorgászatra lett kifejlesztve. Bojlit, kukoricát vagy pelletet használ? Használ horogbefordítót vagy inkább a nélkül horgászik? A Battle így is úgy is jó választás. A Battle típus nem hiányozhat egyetlen horgász felszereléséből sem!
Műszaki paraméterek:
– füllel
– szakállal
– tengelyirányban egyenes
– keresztmetszet laposított

1 490 Ft

Ez a jó minőségű pontyozó horog a legmagasabb minőségű alapanyagból a THE END széria. A sorozat minden egyes horogja rendkívül nagy szilárdságú és nagy rendkívül hegyes. A horog felülete nagy szilárdságú matt Teflon réteggel van kialakítva. A horog füle pontosan illeszkedik a horog szárához, így ebben a pontban nincs közte hézag sem éles él!
A C-SHANK típus az ívelt curved shank kategóriába tartozik. Ennek az alaknak a vitathatatlan előnye a különleges íve, amely nagymértékben minimalizálja a halak vesztését horgászatkor. Jellemzője a gyors fogás és használatakor nem szükséges horogbefordító. Használható fekvő csalival, valamint pop-up – al is.
Műszaki paraméterek:
– füllel
– szakállal
– tengelyirányban egyenes
– keresztmetszet laposított

1 490 Ft

Ez a jó minőségű pontyozó horog a legmagasabb minőségű alapanyagból a THE END széria. A sorozat minden egyes horga rendkívül nagy szilárdságú és rendkívül hegyes. A horog felülete nagy szilárdságú matt Teflon réteggel van kialakítva. A horog füle pontosan illeszkedik a horog szárához, így ebben a pontban nincs közte hézag sem éles él!
Az ENEMY típus az alakjának köszönhetően a legszélsőségesebb körülményekhez tervezték. Tökéletesen megküzd az akadókkal és az erős sodrással. Extrém horgászatnál sem mutat kopást, ennek köszönhetően megtartja a halat a megfelelő helyen probléma nélkül.
Műszaki paraméterek:
– füllel
– szakállal
– tengelyirányban egyenes
– keresztmetszet laposított

1 010 Ft

A Delphin HOOKAIDO fehér sorozatába tartozó horgokat kizárólag pontyok horgászatára szánták. A horgok a lehető legjobb tulajdonságokkal rendelkeznek. A legjobb minőségű alapanyagból készülnek, felületük pedig TEFCON réteggel van bevonva. A bevonat a horgok visszatükröződés mentes matt felületét biztosítja. Emellett a horgok jobb teljesítményéhez is hozzájárul. A HOOKAIDO fehér színű sorozata a legerősebb pontyokkal is felveszi a harcot, a horog nem kívánt elhajlítása nélkül. A legújabb élezési technológiának köszönhetően a horgok hegye hosszabb idejű használat esetén is tökéletesen éles, hegyes marad.

A Delphin HKD CUTER pontyozó horog széles körben használható. Kitűnően alkalmas pop-up csalis horgászatra.

Műszaki paraméterek:
– füllel
– szakállal
– tengelyirányban egyenes
– keresztmetszet: kerek

1 010 Ft

A Delphin HOOKAIDO fehér sorozatába tartozó horgokat kizárólag pontyok horgászatára szánták. A horgok a lehető legjobb tulajdonságokkal rendelkeznek. A legjobb minőségű alapanyagból készülnek, felületük pedig TEFCON réteggel van bevonva. A bevonat a horgok visszatükröződés mentes matt felületét biztosítja. Emellett a horgok jobb teljesítményéhez is hozzájárul. A HOOKAIDO fehér színű sorozata a legerősebb pontyokkal is felveszi a harcot, a horog nem kívánt elhajlítása nélkül. A legújabb élezési technológiának köszönhetően a horgok hegye hosszabb idejű használat esetén is tökéletesen éles,hegyes marad.

A Delphin HKD RIGER egy magas szilárdságú horog. A befelé irányuló fülnek köszönhetően nagyszerűen alkalmazható fluorkarbon előkékkel.

Műszaki paraméterek:
– füllel
– szakállal
– tengelyirányban hajlított
– keresztmetszet: lapos

940 Ft

Supersteel Grappler horogcsalád. Ezt az agresszív, ívelt szárú horgot úgy tervezték, hogy tökéletes akadást biztosítson a finomabban táplálkozó halak esetén is. Hegye visszafelé ívelt, míg a horogszem enyhén kifelé döntött, hogy tökéletesen használható legyen monofil előkék kötéséhez is. Teflon bevonata és kémiailag élezett hegye ellenállóvá teszi a legkeményebb terepen is. Szakállas változat.

10 db / csomag

940 Ft

Supersteel Grappler horogcsalád. Ezt az agresszív, ívelt szárú horgot úgy tervezték, hogy tökéletes akadást biztosítson a finomabban táplálkozó halak esetén is. Hegye visszafelé ívelt, míg a horogszem enyhén kifelé döntött, hogy tökéletesen használható legyen monofil előkék kötéséhez is. Teflon bevonata és kémiailag élezett hegye ellenállóvá teszi a legkeményebb terepen is. Szakáll nélküli változat.

10 db / csomag

900 Ft

Supersteel Penetrator horogcsalád Kifejezetten nagy öblű, vastag húsú, erős pontyozó horog. Kémiailag edzett élkiképzéssel rendelkezik, hogy a hegye a keményebb terepen is sokáig éles maradjon. Teflon bevonata pedig segít a tökéletes akadásban, könnyebben hatol át a halak száján. Szakállas változat.

10 db / csomag

1 090 Ft

Curved Carp 

– Modern Nagyhalas Bojlis horogforma

– Extrém hegyes

– Japán szénacél, megerősített horogszerkezet.

– Teflon bevonat

-10db horog / csomag

Legnépszerűbb horogforma a bojlis nagyhalas horgászatban. Remek akadási tulajdonságai vannak akár horogbefordító nélkül is, ezt elősegíti a befelé görbített horogszár illetve a tűhegyes egyenes horoghegy. Alkalmas fekvő, hóember vagy akár popup csalikhoz egyaránt.  Alkalmazhatjuk nyílt terepen vagy akár akadós nehéz horgászvízen mert biztosan tartja az általunk megakasztott halakat.

790 Ft

Legnépszerűbb horogforma a békés halas horgászok körében. Egyszerűségében rejlik a tökéletessége. Rövid szár és nagy öböl jellemzi ezért szinte minden édesvízi békés halfajra alkalmas mérettől függően. Horogszemmel van ellátva a horog és extrém hegyes.

 • Legnépszerűbb békéshalas horogforma
 • Extrém hegyes
 • Japán szénacél
 • Black nickel bevonat
 • 10db horog / csomag
790 Ft

Az ősrégi módszerek és a legújabb fejlesztésű horgok össze lettek gyúrva egy igazán fogós horoggá. Minden pozitív tulajdonságot tartalmaz amit a múlt és a jelen magában hordoz. Hosszú egyenes szár, Wide gape típusú horogöböl és egy igazán tökéletes tűhegyes egyenes hegy.

 

 • Modern horogforma
 • Extrém hegyes
 • Japán szénacél
 • Black nickel bevonat
 • 10db horog
790 Ft

Nautica 

– Modern Feeder horogforma

– Extrém hegyes

– Japán szénacél

– Black nickel bevonat

-10db horog / csomag

A modern nagyhalas horgászatból emeltük át ezt a  horogformát és elkészítettük a finomszerelékes kiadását. Ívelt horogszára és egyenes hegye remekül akad és tartja a békéshalakat fárasztás közben, Ez a típus a nehezen kifújható horgok közé tartozik ezért javasoljuk bármilyen békés halas módszerhez, Feeder, Method feeder és úszózáshoz.

790 Ft

A Navaga horgot a tengeri horgászatból emelték illetve formálták át az édesvízi horgászathoz. Csontosabb szájú halakhoz használták eredetileg és ezért az édesvízi horgászatban sincsen ellenfele. Speciális hosszúszárú kialakítása, nyújtott íves öble és egyenes hegye azonnali akadást eredményez.

 • Fogós tengeri horogtípus
 • Extrém hegyes
 • Japán szénacél
 • Black nickel bevonat
 • 10db horog / csomag
1 690 Ft

Egyik legősibb Japán horogforma megtestesítője, mondhatni hogy a legelső. Ezzel a típussal a Japán Harcos keszegre horgásztak mely az utolsó pillanatig hevesen védekezett a titánok erejével. Tipikus öblös horog , erősebb anyagvastagság jellemzi az átlaghorognál.

 

 • Ősi japán horogforma
 • Extrém hegyes
 • Japán szénacél
 • Black nickel bevonat
 • Megerősített szerkezet
 • Darabszám tartalom: 1/0 – 10db , 2/0 – 8db , 3/0 – 8db, 4/0 – 7db , 5/0 – 6db , 6/0 – 5db
790 Ft

Egyik legősibb Japán horogforma megtestesítője, mondhatni hogy a legelső. Ezzel a típussal a Japán Harcos keszegre horgásztak mely az utolsó pillanatig hevesen védekezett a titánok erejével. Tipikus öblös horog , erősebb anyagvastagság jellemzi az átlaghorognál.

 • Ősi japán horogforma
 • Extrém hegyes
 • Japán szénacél
 • Black nickel bevonat
 • 10db horog / csomag
1 090 Ft

WideG Carp 

 

– Legősibb Nagyhalas Bojlis horogforma

– Extrém hegyes

– Japán szénacél

– Teflon bevonat

-10db horog / csomag

A nagyhalas bojlis horgászat legelső használt horga a Wide Gape. Manapság etalonná vált sok horgász szemében és népszerűsége töretlen. Nagy öböl, tűhegyes befelé hajló hegy és egyenes szár jellemzi. Biztonsággal és remekül akad és ebben a nagy horogöböl van a segítségére.  Szinte bármikor használható a modern pontyhorgászatban, és univerzális a mert szinte bármilyen righez megfelelő alapanyag.

1 750 Ft
 • Teflon szerkezettel megerősítve
 • Egyenes horoghegy , rendkívül hegyes
 • Ultra könnyű
 • Fejlett acéltechnológia és ipari kovácsolási folyamat a tartósság érdekében
 • Kémiailag élesített
 • 10 db / csomag

Ez az a a horogfajta melyre azt mondják hogy mindenre alkalmas. Nyújtott egyenes és tű éles horoghegy a tökéletes akadást szolgálja. Egyenes a horogszára és maga a horog ultra könnyű, az óvatosan táplálkozó és kicsiket szívó pontyokat is becsaphatjuk ezzel a horoggal.  Bátran extrém terhelés alá helyezhetjük  a horgot mert a kovácsolt vas anyag elpusztíthatatlan. A Claw Point Hook- ot használhatjuk fekvő és hóember csalizási módhoz illetve popupok – hoz vagy lebegő csalikhoz egyaránt. Black Line Aligner – rel lesz tökéletes a végszerelék.

1 750 Ft
 • Teflon szerkezettel megerősítve
 • Egyenes horoghegy , rendkívül hegyes
 • Ultra-könnyű
 • Fejlett acéltechnológia és ipari kovácsolási folyamat a tartósság érdekében
 • Kémiailag élesített
 • Szakáll nélküli horog

A CurvX horog a cég zászlóshajója. Azonnali akadást eredményez akár horogbefordító nélkül is. Hajlított szár , egyenes hosszú hegy és megerősített anyag jellemzi. Alkalmas akár Ronnie Rig  vagy German Rig elkészítéséhez de ideális fekvő vagy hóember csalikhoz. Remekül tartja a halat akadók között ezért minden terepviszonyra bátran javasoljuk.  Black Line Aligner – rel javíthatunk az akadás gyorsaságán. A szakáll nélküli CurvX horog  segít a halvédelemben és a kíméletesebb, kisebb sebet üt a hal szájában   fárasztás közben.

1 750 Ft
 • Teflon szerkezettel megerősítve
 • Egyenes horoghegy , rendkívül hegyes
 • Ultra-könnyű
 • Fejlett acéltechnológia és ipari kovácsolási folyamat a tartósság érdekében
 • Kémiailag élesített
 • Hosszabb horogszár ami nagyobb szögben van hajlítva  az azonnali hibátlan akadásért

A CurvX Wild a CurvX tovább fejlesztett változata. Tulajdonságaik megegyeznek a horogszár alakja és hosszaik eltérnek. CurvX Wild akár horogbefordító nélkül is stabil tartást , gyors és hatékony akadást biztosít számunkra. Extra Hajlított szár , egyenes hosszú hegy és megerősített anyag jellemzi. Alkalmas akár Ronnie Rig  vagy German Rig elkészítéséhez de ideális fekvő vagy hóember csalikhoz. Remekül tartja a halat akadók között  is extrém igénybevételnél ezért minden terepviszonyra bátran javasoljuk. Method Feeder horgászatban is remekül teljesít kis méretben!

1 750 Ft
 • Teflon szerkezettel megerősítve
 • Egyenes horoghegy , rendkívül hegyes
 • Ultra-könnyű
 • Fejlett acéltechnológia és ipari kovácsolási folyamat a tartósság érdekében
 • Kémiailag élesített
 • 10 db / csomag

A CurvX horog a cég zászlóshajója. Azonnali akadást eredményez akár horogbefordító nélkül is. Hajlított szár , egyenes hosszú hegy és megerősített anyag jellemzi. Alkalmas akár Ronnie Rig  vagy German Rig elkészítéséhez de ideális fekvő vagy hóember csalikhoz. Remekül tartja a halat akadók között ezért minden terepviszonyra bátran javasoljuk.  Black Line Aligner – rel javíthatunk az akadás gyorsaságán.