Generátor, sátorfűtés, kemping tűzhely

11 900 Ft

A késő őszi és téli horgásztúrák elengedhetetlen kelléke egy fűtőtest. Sátrak, lakókocsik gyors, hatékony fűtésére alkalmas ez a fűtőtest. A kisméretű gázpalack behelyezése után már csak be kell indítani és pár másodperc után, élvezhetjük a kellemes meleget. Teljesítmény: 1150W. Maximum teljesítményszinten kb. 3 órára elég egy 227g-os mini gázpalack.

A gázpalack nem tartozéka a terméknek, külön megrendelhető.

Figyelem!!!

  • A gázpalackot nyílt lángba dobni tilos, még kiürült állapotában is. Robbanás veszélyes!
  • Ne használja a készüléket gyúlékony anyag mellett!
  • Ne takarja le a készüléket!
  • A fűtőfelület működés közben, és működés után, ameddig ki nem hül, forró. Ne érintse meg a fűtőfelületet, balesetveszélyes!
  • Étel melegítésére nem alkalmas, ne használja erre a célra.
  • Szellőzés nélküli helyiségben ne használja. A túl sok szénmonoxid szédülést, hányingert okozhat. Ügyeljen rá, hogy legyen megfelelő szellőzés, amennyiben szükséges, a sátor, lakókocsi ablakát nyissa ki.
119 900 Ft

Powerkick 800 Outdoor

– Zajszint 58 decibel
– Maximum / Folytonos kimenet 800 / 700 Watt
– Benzintartály 2,1 Liter
– Üzemanyag: E10 ( korábban Euro 95 ) vagy E5 ( Korábban Euro 98 )
– Működési idő ( Teli tartállyal ) 4 óra
– Súly 8,5kg
– Szikrafogót tartalmaz
– 230 V-os aljzat 1db
– 12 V-os aljzat 1db
VIDEO AZ ÜZEMBEHELYEZÉSRŐL: VIDEO
A powerkick 800 Outdoor generátorunkat kifejezetten kültéri használatra, pontyhorgászat, kempingezés, hajótulajdonosoknak gyártjuk. Színe speciális sötétzöld. Ideális akkumulátorok, munka akkumulátorok, Ipadok, lámpák, kamerák, mobiltelefonok, könnyű háztartási gépek töltésére. A 800-as modellt belül egy 4 ütemű 40 köbcentis motor hajtja meg, maximális teljesítménye 800W. Hosszú távú használat esetén maximális teljesítmény 700W. Nagyon könnyű és praktikus szerkezet kis mérete és súlya miatt: ( 40cmX 21cm X 36cm ) , súlya mindössze 8,5kg! Benzin tartály 2,1 literes űrtartalommal rendelkezik mely 4 óra üzemidőre elegendő minimum de akár 6-7 óra is lehet terheléstől függően. A 800-as modellt egy speciális inverter vezérli ( fordulatszámot és az áramfogyasztást szabályozza ) , mely lehetővé teszi a rendkívül csendes üzemelési hangot. ( 58dB 7 méteres távolságon ) A generátor CE tesztelt és rendelkezik GS tanúsítvánnyal is. Használati utasítás letöltése