Elektromos kapásjelző, snag ears

5 590 Ft
 • Megakadályozza, hogy a bot lerepüljön a kapásjelzőről, ha nincs kiengedve a nyeletőfék vagy ha szöget zár be a bot és a zsinór.
 • A kapásjelzőből jövő árammal megvilágított dupla ultraerős fényű LED-ek kigyulladnak akkor, amikor a kapásjelző LED-jei.
 • Kapható 4-féle színű LED-del: KÉK, PIROS, ZÖLD és SÁRGA.
 • Jól látható: a 360°-os kialakítás minden szögből kiváló láthatóságot biztosít.
 • Könnyű alumíniumból készül.
 • Egyszerűen felszerelhető közvetlenül a kapásjelző alá úgy, hogy a botrögzítő acélvillák közvetlenül a kapásjelző mögött helyezkednek el.
 • Nem csillogó, puha bevonatú acélvillák a bot károsodásának megakadályozására.
 • Univerzális és állítható, a legtöbb márka kapásjelzőivel kompatibilis kialakítás, áramkivezetéssel.
4 590 Ft
 • Megakadályozza, hogy a bot lerepüljön a kapásjelzőről, ha nincs kiengedve a nyeletőfék vagy ha éles szöget zár be a bot és a zsinór.
 • Könnyű alumíniumból készül.
 • Egyszerűen felszerelhető közvetlenül a kapásjelző alá úgy, hogy a botrögzítő acélvillák közvetlenül a kapásjelző mögött helyezkednek el.
 • Nem csillogó, puha bevonatú acélvillák a bot károsodásának megakadályozására.
 • Univerzális és állítható, a legtöbb márka kapásjelzőivel kompatibilis kialakítás, áramkivezetéssel.
36 690 Ft58 710 Ft

Kiválóan kidolgozott készlet, amely a legapróbb részletekig átgondolt. Első pillantásra a minimalista formatervezés tűnik fel, amely időtlen, és amelynek köszönhetően  a készlet még több évnyi használat után is naprakésznek fog tűnni. Már az első találkozás a szettel nagyon pozitív. A felhasznált alkatrészek hibátlanok és tokéletesen illeszkednek egymáshoz, amit még kihangsúlyoz a kidolgozott alumínium hangszórótakaró. Ezek egyértelműen a legerősebb design elemei. Minden műanyag része gumírozni, ami a sokkal drágább szett benyomását kelti.

A nehéz hozzáférés az elemekhez a formátlan elemtakarókon keresztül már a múlté. A BRITON kapásjelző szettet kiváló hozzáférés jellemzi az elemekhez, ami elősegíti a gyors elemcserét. A kapásjelzőt és a vevőegységet is egyaránt három darab AAA típusú elem táplálja. Ezenkívül a BRITON a hosszútávú tesztek során kiváló elem élettartammal jeleskedett, és a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között (-25 ° C és + 35 ° C ) volt tesztelve.

A készlet hatótávolsága 200 m, ami függ a körülményektől (környező terep, növényzet sűrűség, akkumulátor kapacitás)! Továbbá, a speciális testformának és az elektronika izolálásának köszönhetően kiváló a vízállósága. Még a heves eső sem szakítja meg a vevőegység és a jelzőberendezések kapcsolatát.

A bekapcsolás a billenőkapcsolókkal történik. Ez garantálja a problémamentes bekapcsolást még a legnagyobb sötétben is. Ezenkívül ez a mechanizmus jóval ellenállóbb. A vevőegységnél és a kapásjelzőnél lehetőség van 8 hangszín választására 8 hangerőszintben. (beleértve a néma üzemmódot is) A vevőegységnél természetes a vibrációs mód, elem merülésének jelzése és a beállítások megőrzése a memóriában. A komfortos szállítást sígiti a grátisz kézpánt. A kapásjelző lehetővé teszi a görgő henger háttérvilágítását, 5 érzékenységi szint beállítását (0,8 és 4,0cm között), alacsony töltöttségi szint jelzését, valamint rendelkezik 2,5mm-es jack bemenettel. Megőrzi a beállításokat a memóriájában. A görgő mechanikusan blokkolható a mágneseknek köszönhetően, ami hasznos amíg beállítja a kapásjelzőket dobás után. (nem jeleznek hamis kapást)

Ha teljes készletet vásárol, akkor automatikusan kap egy erős tokot és egy részletes használati utasítást. De már az első kézbevételkor rájön milyen egyszerű a használata.
A Delphin BRITON kapásjelző szett minősége mellet egyértelműen kiállunk. Mindez elegendő ok arra, hogy erre a szettre 3 év jótállást adjunk!

29 350 Ft46 480 Ft

A Delphin CODER olyan elektromos kapásjelző szett, amelyben a teljesítmény és a kedvező ár ideális aránya ötvöződik. Legfőbb előnyei a megbízhatóság és a 100% -os funkcionalitás, amiben még drágább szettekkel is felveszi a versenyt. A jelzők és a vevőegység közötti jel ideális körülmények között akár 140 m távolságra is továbbítható. Az egész készlet kemény műanyag tokban kerül forgalomba, amely gondoskodik a szállítás közbeni biztonságról.

A jelzőt egy LR23A típusú 12V-os elem táplálja, amely kellően hosszú élettartammal rendelkezik. Lemerült akkumulátorra rövid hangjelzéssel figyelmeztet. A “V” tekerőgombbal válassza ki az 5 hangerőszint egyikét, beleértve a néma üzemmódot is. Arra is lehetőség van, hogy kiválassza a kívánt hangszínt és érzékenységet (1-9cm tartományban), amelynek szintén 5 különböző szintje van. A jelző LED dióda 7 színéből választhatunk. Mindenki kiválaszthatja a kedvencét, és ha változtatásra vágyik, egyszerűen választhat másik színt az utasításoknak megfelelően. Ejtős kapásra másik hang figyelmeztet, a kapásjelző LED minden kapás után 15 másodpercig világít. Az alsó részben található egy bemenet 2,5 mm-es jack a fényjelző csatlakoztatásához. Éjszakai horgászat közben a helyzetdióda is bekapcsolható.

A vevőegység megbízhatóan jelzi a kapást hanggal, fénnyel és a kapcsoló megfelelő helyzetbe kapcsolása esetén rezgéssel is. A “V” tekerőgomb segítségével kiválaszthatja az 5 hangerőszint egyikét, beleértve a néma üzemmódot is, és a “T” jelű tekerőgombbal válassza ki a kívánt hangszínt. A vevőegység négy színes LED-del rendelkezik, amelyek a kapás után 15 másodpercig folyamatosan világítanak. 1x9V-os elem táplálja. Ha élettartama a végéhez közeledik, akkor azt egy folyamatos rövid sípolás jelzi. A vevőegység, a kapásjelzőkhöz hasonlóan, az összes kiválasztott beállítást tárolja a memóriában.

Ennek a szettnek a kofferjába 3+1 összeállítású jelző fér el (3db jelző és egy vevő).

A CODER szett párosítható a Lightcontact lámpával.

Muszaki paraméterek:

Szett 2+1 tartalmazza:
– 2x Kapásjelző
– 1x Vevő egység
– 1x Szállító koffer
– 1x Vevő egység övre csatolható tartója

VEVŐ / funkciók:
– 5 hangerő szint (“V” tekerőgomb, néma üzemmóddal együtt)
– 5 különböző hangszín (“T” tekerőgomb)
– Vibrációs mód (billenő kapcsoló – jobboldali pozícióban)
– 4 színű jelző LED diódák
– A beállításokat megőrzi a memóriájában
– Billenő kapcsoló BE/KI/VIBRÁCIÓ
– A memória dióda – 15 másodpercig világit a kapástól számítva
– Jelzi az elemek merülését (rövid sípolás)
– Hatótáv teszt mód
– Hatótáv 140m terepviszonyoktól függően
– Tápegység 1x9V elem

KAPÁSJELZŐ / funkciók:
– Vízálló – 5 hangerő szint (“V” tekerőgomb, néma üzemmóddal együtt)
– 5 különböző hangszín
– 5 érzékenységi szint (“S” tekerőgomb)
– 7 választható kapásjelző dióda szín
– A beállításokat megőrzi a memóriájában
– Ejtős kapás jelzése más hangszínnel
– A memória dióda – 15 másodpercig világit a kapástól számítva
– Jelzi az elemek merülését (rövid sípolás)
– Éjszakai mód dióda
– Csúszásgátló rész a botnak
– 2.5 mm jack
– Tápegység 1x12V (LR23A) elem

25 850 Ft32 130 Ft

Egyszerű, ámbár teljes értékű kapásjelző szett, amely 100%-ig kielégíti az igényeket. Megbízhatóságának titka az elektronikájának egyszerűségében rejlik. Kiváló árfekvésű jelző szett. Mindezek ellenére paramétereinek köszönhetően nem marad szégyenben összehasonlítva felsőbb kategóriájú modellekkel sem. A szett hatótávolsága 150m terepviszonyoktól függően. A szett kemény koffert kapott a biztonságos szállításhoz. A kapásjelzőre 3 éves garanciát vállunk!

Jelző műszaki paraméterei:
A jelzőkben 1db 9V elem garantálja a hosszú üzemidőt. Nyolc hangszínt választhatunk, hat hangerőszinttel. 2,5 jack csatlakozóval vannak szerelve a jelzők. A led diódák 20 másodpercig jeleznek a kapástól számítva. A kapásjelző vízálló. A jelző bekapcsolása után (a Power gomb hosszabb nyomása) újabb rövid megnyomása a Power gombnak, aktiválja a helyzetjelző diódát a jelzőn.

Vevőegység műszaki paraméterei:
Tápegység 3db AAA elem. Egy hangszín öt hangerőszinttel. Természetesen vibrációs üzemmóddal és jelző ledekkel is el van látva. A hátsó oldalán egy praktikus klip található, amellyel könnyen az övre csatolható.

Ennek a szettnek a kofferjába 3+1 összeállítású jelző fér el (3db jelző és egy vevő).

38 420 Ft61 140 Ft

A Delphin FORZA egy olyan kapásjelző szett, amely minden körülmények között megbízható fény-, hang- vagy rezgő jelzést ad. A kapásjelző és a vevőegység teste fekete, szilárd ABS műanyagból készült, amely garantálja a mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállást. A hosszú élettartamhoz hozzájárul a vízállóság is. Minden jelzőkészülék a billenőkapcsoló segítségével nappali vagy éjszakai üzemmódba kapcsolható. Éjszakai üzemmód esetén a helyzetjelző LED kigyullad. A kapásjelzők szeléskörű beállítási lehetőséggel szolgálnak. A jelzőhang (“T” tekerőgomb) 1-9cm tartományban állítható és az érzékenység (“S” tekerőgomb) igény szerint öt lehetőség közül választható. Ejtős kapás esetén más hangtónussal jelez. A hangerő öt különböző szinten is beállítható, a 0 szint néma üzemmódot jelent. A FORZA készlet jelzőeszközeinek vitathatatlan előnye az a lehetőség, hogy a jelző LED dióda 7. színéből választhatunk. Mindenki kiválasztja a kedvencét, és ha változást szeretne, egyszerűen válasszon egy másik színt a “C (szín)” tekerőgombbal, és nem kell új jelzőt vásárolnia. Alul van egy bemenet 2,5 mm-es jack csatlakozóhoz a világító kapásjelző csatlakoztatásához. Ezenkívül minden jelző rendelkezik menettel a sang gear rögzítésére, amelyek szintén a csomag részét képezik. A kapásjelzőkhöz ezenkívül kap szállító takarókat, a vevőhöz pedig asztaltartót!

Magát a vevőegységet megbízható jelvétel jellemzi még benőtt terepen is, hatótávolsága pedig optimális körülmények között akár 160 m is lehet. 4. színes LED-diódája van, amelyek színét az utasításoknak megfelelően a “C” tekerőgombbal lehet kiválasztani. 5 különböző hangszín és hangerő közül választhat. Amikor a kart jobbra mozgatja, a rezgés mód aktiválódik.

A vevő az összes beállított paramétert a memóriában tárolja. A szettet 9 V-os elemek működtetik, és ha lemerülnek, a jelzők és a vevő rövid hangjelzéssel figyelmeztet. Értékelni fogja a vevőhöz tartozó asztaltartót, valamint a jelzővédőket is, amelyeket a csomagban megtalál.

Ennek a szettnek a kofferjába 3+1 összeállítású jelző fér el (3db jelző és egy vevő).

A FORZA szett párosítható a Lightcontact lámpával.

Technikai paraméterek:

Szett 2+1 tartalmazza:
– 2x Kapásjelző
– 1x Vevő egység
– 1x Szállító koffer
– 1x Asztaltartó a vevő egységre /HOLD myFORZA
– 2x Snag gears
– 2x Kapásjelző védő tok

VEVŐ / funkciók:
– 5 hangerőszint (kapcsoló V, beleértve a néma üzemmódot)
– 5 különböző hangszín (kapcsoló T)
– Vibrációs mód (billenőkapcsoló – jobb állásban)
– 4 színű jelző LED dióda
– A beállításokat megőrzi a memóriájában
– Billenőkapcsoló BEKAPCSOLVA/KIKAPCSOLVA/VIBRÁCIÓS MÓD
– Memória dióda – kapástól számított 20 másodpercig világít
– Elem merülését jelzi rövid hangjelzéssel
– Hatótávolság teszt mód
– Hatótávolság 160m terepviszonyoktól függően
– Vevő asztali tartója / HOLD myFORZA
– Elem 1x9V

KAPÁSJELZŐ / funkciók:
– Vízhatlan
– 5 hangerőszint (kapcsoló V, beleértve a néma üzemmódot)
– 5 különböző hangszín (kapcsoló T)
– 5 érzékenységi szint (kapcsoló S)
– 7 választható LED dióda szín (kapcsoló C)
– Billenőkapcsoló NAPPALI MÓD/KIKAPCSOLVA/ÉJSZAKAI MÓD
– A beállításokat megőrzi a memóriájában
– Levehető snag gear
– Húzásra, ejtésre más hangszín
– Memória dióda – kapástól számított 20 másodpercig világít
– Elem merülését jelzi rövid hangjelzéssel
– Pozíció jelző éjszakai dióda
– Csatlakozó 2.5mm jack
– Szállításkori védő
– Elem 1x9V

5 939 Ft

Kiválóan kidolgozott kapásjelző, amely a legapróbb részletekig átgondolt. Első pillantásra a minimalista formatervezést tűnik fel, melynek köszönhetően még több évnyi használat után is naprakésznek fog tűnni. A felhasznált alkatrészek a legjobb minőségű anyagból készülnek, melyek hibátlanok és tökéletesen illeszkednek egymáshoz, amit még kihangsúlyoz a kidolgozott alumínium hangszórótakaró. Ezek egyértelműen a legerősebb design elemei az iTON jelzőnek. Minden műanyag rész gumírozott. A nehéz hozzáférés az elemekhez a formátlan elemtakarókon keresztül már a múlté. Az iTON kapásjelző kiváló hozzáférés jellemzi az elemekhez, ami elősegíti a gyors elemcserét. A kapásjelzőt három darab AAA típusú elem táplálja. Az iTON a hosszútávú tesztek során kiváló elem élettartammal jeleskedett, és a legszélsőségesebb időjárási viszonyok között (-25°C és + 35°C) volt tesztelve.

A speciális testformának és az elektronika izolálásának köszönhetően kiváló a vízállósága.

A bekapcsolás a billenőkapcsolóval történik. Ez garantálja a problémamentes bekapcsolást még a legnagyobb sötétben is. Ezenkívül ez a mechanizmus jóval ellenállóbb. Ennél a kapásjelzőnél lehetősége van 8 hangszín választására és 8 hangerőszint választására (beleértve a néma üzemmódot is). Az iTON jelzi az elemek merülését, a beállításokat pedig megőrzi a memóriájában. A kapásjelző lehetővé teszi a görgő henger háttérvilágítását, 5 érzékenységi szint beállítását (0,8 és 4,0cm között), alacsony töltöttségi szint jelzését, valamint rendelkezik 2,5mm-es jack bemenettel és úgynevezett (snag earov) füllel. A görgő mechanikusan blokkolható a mágneseknek köszönhetően, ami hasznos amíg beállítja a dobás után (nem jelez hamis kapást). Az iTON szinte ugyanaz a kapásjelző mint a BRITON kapásjelző szett, csak nem rendelkezik rádiós adó résszel, így nem lehet a szetthez párosítani. Egyedülálló kapásjelzőként tudja használni.

A Delphin iTON kapásjelző minősége mellet egyértelműen kiállunk. Mindez elegendő ok arra, hogy 3 év jótállást adjunk erre a termékre!

5 590 Ft

Ennek az egyedülálló kapásjelzőnek a gyártásánál az Optimo szettet vettük alapul, mely megannyi horgász kedvence lett Európa szerte.
A Delphin MEMORY kapásjelzőbe minden népszerű funkciót beépítettünk, plusz a memória egységet. Ez a funkció önálló kapásjelzőknél nem gyakori, ezért lett a termék neve MEMORY. Az összes beállítást tárolja, kikapcsolás után, vagy ellem csere esetén is.
Az állítható nappali és éjszakai üzemmód (a helyzetjelző dióda). Állítható érzékenység (S), hangerő (V) és a hangszín (T). Az (R) gomb 20 másodpercre kikapcsolja a kapásjelzőt, ami bőségesen elegendő idő a kapásjelző horgászatra való telepítésére. A reakciójelzés természetesen magától értendő.
A kapásjelző része a leszerelhető Snag gears, és természetesen a világító swingerek részére tartalmaz egy csatlakoztatót is. A kapásjelző 9V-os elemel működik, ami hosszú üzemidőt biztosít.
A Delphin MEMORY specialitása a gyantával beöntött áramkörök. Ennek köszönhetően még nagy esőzésekben sem okoz csalódást.A Delphin MEMORY egy hibátlan partner, ami nem okoz csalódást.

36 690 Ft58 360 Ft

A szlovák Delphin Optimo 9V kapásjelző és ellenőrzött,érzékeny vevő szettje 2016 egyik újdonsága.A neve is mutatja,hogy 9V elemmel működik,mely garantálja tartósságát és a szett legnagyobb előnyei közé tartozik.Magas szintű gyártási technológiával készültek a jelzők,rossz időjárásnak és esőnek ellenállnak.Egyszerűen és könnyen használhatók,a hangerő(lehetőség van a néma üzemmódra),és a hangszín szabályozható,valamint a kapás érzékenysége,melyet a horgászok értékelni fognak.A szett lehetőséget nyújt még mind hang-mind fény alapú jelzésre 200 méteren belül.A világítós swingerek részére tartalmaz egy csatlakoztatót is. A szett tartalma:vevő,kapásjelző,swinger és Snag Gear, a megvett kapásjelzők számával megegyező számban.

Az alap szetthez(2+1),kemény hordozható tartó jár,mely bővíthető 4+1-re.A Snag Gear rúdjai egyszerűen egyszerűen rácsavarhatóak a kapásjelző hátsó részén kialakított menetekre,így minden körülmények között az állványon fogja tartani a botjainkat.A termék 3 éves garanciával rendelkezik,ami azt is mutatja,hogy minősége kiváló.

Ennek a szettnek a kofferjába 3+1 összeállítású jelző fér el (3db jelző és egy vevő).

4 895 Ft

A Deplhin gyártmányú RUNER kapásjelző verhetetlen ár-teljesítmény-minőség arányú kapásjelző. A feltűnő korszerű formatervezés már az első pillanattól kezdve elnyeri a tetszését. A kapásjelző teste robusztus, ellenálló és nagy előnye, hogy gumírozott. További vitathatatlan előnye az alsó részén elhelyezett karos kapcsoló. A segítségével a kapásjelző be-/kikapcsolható és kiválasztható a nappali/éjjeli üzemmód. Minden bizonnyal az extra kitartó 9 V elemes táplálást is értékelni fogja.

A Delphin RUNER a következőket kínálja:
– A kapás fény- és hangjelzését.
– Az “ejtős” kapás jelzését.
– Éjjeli üzemmódot – világító
dióda (nappali üzemmód dióda nélkül).
– Magas kapásérzékenység.
– Világító Snag Gear csatlakoztatható.

Az elem nem képezi a csomagolás részét.

1 156 Ft 1 040 Ft

A szlovákiai Deplhin gyártmányú, ellenálló Snag gear kiváló minőséget kínál verhetetlen áron. Elegáns fekete színben szállítjuk, a maximális működőképességet pedig bizonyára minden horgász értékelni fogja.

23 037 Ft37 369 Ft

Rendkívül kompakt méretű jelző és vevő ergonomikus kialakításban. A Delphin TOTEM kapásjelző szett teljesen vízálló jelző és vevő, melynek hatótávja 150m, függően a környezettől. A jelző rendkívül fényes LED-del és nagyon hosszú élettartammal rendelkezik. A kapásjelző 9V elemel működik, mely hosszú üzemidőt biztosít. Nagyon jó a figyelmeztető, rövid hangjelzés és a LED dióda világítása mely figyelmeztet az elem kapacitásának 5V alá való csökkenéséről (a vevő szintén jelez). A TOTEM lehetőséget nyújt az összes funkciójának a tesztelésére. A jelzőknek 4 hangerő szintje van, beleértve a néma módot.  4 különböző hangszín és 4 érzékenységi szint közül választhatunk. Sötétben bizonyára értékelni fogja az éjszakai dióda bekapcsolásának lehetőségét. A 2,5mm jack csatlakozón keresztül csatlakoztathat elektromos láncos vagy merev karos kapásjelzőt. A vastag gumizás a bottal való érintkezésnél megakadályozza a bot károsodását. A jelző kapáskor 15 másodpercig világít (a vevő szintén). A vevő 3 darab AAA elemmel működik. A vevő hátulján egy eltávolítható klipsz van, mely segítségével fel tudja akasztani például az övére. A szett szállítására és szezonon kívüli tárolására kemény tok áll rendelkezésre, melybe akár 4+1-es szett is belefér. A vevő 5 hangerő szinttel rendelkezik, beleértve a néma módot is, és 4 különböző hangszín közül választhatunk. A TOTEM egy minőségi kapásjelző szett minden funkcióval melyre horgászatnál szüksége lehet. Az éjszakai LED, vízálló jelző és vevő, funkciók tesztelése és az elem gyengülésére figyelmeztető jelzés teszi kivételessé a Delphin TOTEM szettet.

2 237 Ft 2 015 Ft

Az Easy egy praktikus kapásjelző, amelyet rendkívül egyszerű és megbízható szerkezet jellemez. A rugalmas gumipántok segítségével közvetlenül a botra rögzíthető. Az alsó részén egy kapcsoló található, így a bothoz való rögzítést követően automatikusan bekapcsol. Ez után már csak be kell helyezni a monofil zsinórt a forgó érzékelős nyílásba. Kapás esetén a monofil zsinór forgatja a kapásjelző kerekét, a kapásjelző pedig hang- és fényjelzéssel jelzi a kapást.
Az Easy kapásjelzőt 3 db LR44 elemmel szállítjuk.
Bevált kapásjelző pontyok és ragadozók (csuka, angolna) horgászatához.

Műszaki paraméterek:
Táplálás: 3 db LR44 elem