Ágy, szék, asztal

39 900 Ft

Profi kivitelű horgászfotel, extra méretekkel. A magasitott vázszerkezet és a magasitott háttámla is a fokozott kényelmet szolgálja. A szerkezet anyagául használt speciális acél cső ötvözet alacsony súly mellett is igen erős konstrukciót tett lehetővé. A szék közepén található párnabetét dupla vastagságú és finom anyaggal bevont, ami komfortos használatot illetve extra melegérzetet biztosit még a hideg éjszakákon is. Az ergonómikus kialakitású karfa rendkívűl stabil támaszt biztosit. A teleszkóposan állitható lábakkal bármely terep egyenetlenségét ki tudjuk korrigálni. A lábak végére extra nagy méretű billenő talpakat szereltünk, amelyek a stabilitás növelése mellett biztositják, hogy puha talajon sem süppednek el. A fokozatosan állitható háttámlával tudjuk a kényelmet növelni, illetve akár alvó pozicióba is állitani a székünket.

 

– Méret: 52x55x68cm

– +180kg teherbírás

– Plüss párna borítás

– Dupla bélés

– Állítható háttámla

– Teleszkópós lábak, villámzárral

– Extra nagy süppedés mentes talpak

101 290 Ft113 890 Ft
 • A Standard változat 6 lábbal, míg az XL változat 8 lábbal rendelkezik.
 • Önfelfújó légmatrac zárható szeleppel – maximális hőszigetelést és páratlan kényelmet biztosít.
 • Egyszerűen nyissuk ki a szelepet és csukjuk össze az ágyat, hogy a levegő távozhasson belőle
 • Páratlan kényelem
 • Könnyedén összecsukható, lapos kivitel
 • CamoSkin™ huzat nagy sűrűségű töltettel
 • Könnyű alumínium váz
 • Kényelmes neoprén párna
 • Beépített hordfülek és csatok a könnyű és biztonságos szállítás érdekében
 • Állítható lábak automata zárral
 • 360° – ban állítható csuklós talpak
 • Tökéletesen kompatibilis a Carp Spirit hálózsákokkal
 • Két méretben kapható: XL (8 lábas) és Standard (6 lábas)

 

 

Termék kód Kivitel Méret (cm) Tömeg (kg) Max terhelhetőség (kg)
ACS520028 XL 220 x 105 x 37-47 12,5 200
ACS520029 Standard 210 x 85 x 33-43 10,5 150
33 990 Ft

Rendkívül kényelmes horgász fotel magas háttámlával. Könnyű acélvázzal biztosítja a stabilitást. Annak érdekében, hogy egyenetlen és sáros talajon is használható legyen,  állítható hosszúságú, tányéros alumínium lábakkal szerelték fel. Új “Pro Carp Leg Adjustor” segítségével gyorsan és pontosan állítható az ülésmagasság.

Ülőfelület : 50×50 cm
Háttámla magassága : 73 cm
Ülésmagasság : 30-41 cm
Anyaga : 600D Oxford 100% poliészter

42 990 Ft

Extra minőségű luxus horgászfotel. Hihetetlenül kényelmes, integrált vesevédővel. Könnyű acél-/alumínium vázzal és állítható hosszúságú tányéros alumínium lábakkal. Új „Pro Carp Recliner“ támla-döntést szabályozó gyorszárral és „Pro Carp Leg
Adjustorral“ készül, mellyel gyorsan és pontosan állítható az ülésmagasság.

Súly: 5.4 kg

Ülőfelület: 52x45cm
Háttámla magassága: 85cm
Ülésmagasság: 43-54cm
Anyaga: 600D Oxford 100% poliészter

51 990 Ft

Hatlábú bojlis ágy szuperkönnyű acélkerettel és állítható hosszúságú tányéros alumínium lábakkal. Az új Pro Carp Recliner támladöntést szabályozó gyorszárral és Pro Carp Leg Adjustor lábhossz állítóval lett ellátva. A fekvõfelület vastagon bélelt, rendkívül kényelmes.

 

Méret: 210x78cm

Anyaga: 600D Oxford 100% poliészter

Töltete: 100% poliuretán

 

64 490 Ft

Könnyű, kompakt és nagyon kényelmes, hat lábú bojlis ágy könnyű alumínium kerettel és állítható magasságú tányéros alumínium lábakkal. Új Pro Carp Recliner támla-döntést szabályozó gyorszárral és Pro Carp Leg Adjustor lábhossz állítóval készül. A fekvőfelület vastag és kellemesen párnázott, integrált kispárnával.

 

 • Huzat mérete: 208x83cm
 • Anyaga: 600D Oxford 100% poliészter
 • Töltete: 100% poliuretán
31 990 Ft
Daiwa Folding Chair With Arms (összecsukható szék kartámasszal)

 

Ez a rendkívül kényelmes, kartámaszos szék acél vázzal készül, vastag párnázásának köszönhetően puha, kellemes, komfortos, nagyon kényelmes üléspozíciót nyújt. Az első lábakon lévő kerek tappancsok magassága állítható, így egyenetlen felületen is stabil. Ideális pihenéshez. A széket könnyedén össze lehet csukni, helytakarékosan szállítható. A huzat anyaga poliészter, ezért könnyen tisztítható.

4 070 Ft

A Delphin Atoma BEND bottartó feeder horgászathoz. A felfogatása változtatható átmérőjű 25, 30 és 36 mm, ennek köszönhetően felfogatható szinte az összes kapható fotelhez. Előnye, hogy a felfogatásnál van egy klipsz és így nem szükséges az egészet állandóan leszerelni. Egyszerűen kioldja a klipszet és kihúzza a tartót, míg a felfogatás ott marad a fotelen a következő horgászatig. Ráadásul ez a felfogatás ugyanolyan több ATOMA sorozatú tartónál is. Így a tartókat szükség szerint tudja cserélni, anélkül, hogy levegye a felfogatást.

A bot tartó fekete puha EVA habbal van ellátva, hogy védje a botját. A hullámos felületének köszönhetően a bot stabilan fekszik a helyén. Ez a tartó egy univerzális menettel van ellátva, melybe be tud csavarni nagyobb tartót is.

Műszaki paraméterek:
Hoszz: 230mm
Átmérő: 28mm
Felfogatás átmérője: 25,30,36mm

7 795 Ft

Az EasyARM egy hosszú feeder kar, mely a horgászbot támasztékául szolgál horgászatnál. A kar standard menettel van ellátva, valamint egy átmeneti csatlakozóval melyen nagyobb a menet. Így ehhez a karhoz passzolni fog az összes standard bottartó. A felfogatása változtatható átmérőjű 25, 30 és 36 mm, ennek köszönhetően felfogatható szinte az összes kapható fotelhez. Előnye, hogy a felfogatásnál van egy klipsz és így nem szükséges az egészet állandóan leszerelni. Egyszerűen kioldja a klipszet és kihúzza a tartót, a felfogatás pedig ott marad a fotelen a következő horgászatig. Ráadásul ez a felfogatás ugyanolyan több ATOMA sorozatú tartónál is. Így a tartókat szükség szerint tudja cserélni, anélkül, hogy levegye a felfogatást. Az EasyARM kialakításával az alap karokhoz tartozik, mely jó stabilitást nyújt horgászatnál.

Műszaki paraméterek:
Hoszz: 120cm
Átmérő: 16mm
Felfogatás átmérője: 25, 30, 36mm

9 565 Ft

Praktikus és tartós tálca elsősorban feeder székekhez. 25 mm átmérőjű univerzális fogantyúval rendelkezik. 19 mm oldalhosszúságú négyzet alakú profilokhoz is rögzíthető. Ez ideálissá teszi a legtöbb szabványos karosszékhez a piacon. Annak ellenére, hogy feeder horgászatra készült, egyéb székre is rögzíthető. A FlatWORK felbecsülhetetlen segítőtárs a szerelék, vagy etetés előkészítésekor, vagy egyszerűen csak tárolja a horgászathoz szükséges kellékeket, amelyek szó szerint mindig kéznél lesznek. A tálca megemelt pereme megakadályozza, hogy apró tárgyak a földre essenek. A tálca sarkai lekerekítettek, ezzel elkerülhetjük a kellemetlen sérüléseket. Ezenkívül minden sarokban több lyuk található. Ez biztosítja, a nem kívánt víz elfolyását esőben, vagy ha a valamilyen folyadék a tálcára ömlik, anélkül hogy le kellene venni a tálcát a székről. A FlatWORK egyszerűen egy univerzális segítő, melynek köszönhetően éberebb lesz a víz mellett, és mindig kéznél lesznek a szükséges dolgok.

Műszaki paraméterek:
Méretek: 50×30 cm
Munkalap él magassága: 12mm
Tartó átmérője kerek profilokhoz: 25 mm
Tartóméret négyzet alakú profilokhoz: 19 mm

3 720 Ft

Univerzális L alakú feeder tartó, mely bottartóval kombinálható vagy versenyszákkal, illetve használhatja hátsó bottartónak is. A felfogatása változtatható átmérőjű 25, 30 és 36 mm, ennek köszönhetően felfogatható szinte az összes kapható fotelhez. Előnye, hogy a felfogatásnál van egy klipsz és így nem szükséges az egészet állandóan leszerelni. Egyszerűen kioldja a klipszet és kihúzza a tartót, míg a felfogatás ott marad a fotelen a következő horgászatig. Ráadásul ez a felfogatás ugyanolyan több ATOMA sorozatú tartónál is. Így a tartókat szükség szerint tudja cserélni, anélkül, hogy levegye a felfogatást. A tartó standard menettel van ellátva, valamint egy átmeneti csatlakozóval melyen nagyobb a menet. Így ehhez a tartóhoz passzolni fog az összes standard bottartó és versenyszák.

Műszaki paraméterek:
Hoszz: 230mm
Átmérő: 16mm
Felfogatás átmérője: 25,30,36mm

15 590 Ft

Igényesen megtervezett, extra stabil feeder kar, amely a feeder technika a legigényesebb rajongóinak készült.

Alapját masszív alumínium háromszög alakú profil alkotja, amelyet nagyon erős és tartós műanyagból készült csatlakozások egészítenek ki. Ez a kombináció biztosítja a minőséget és a termék hosszú élettartamát. Az univerzális menetnek köszönhetően, minden standard bottartó passzolni fog. A tartó csatlakozójának magassága egy csavar segítségével is igény szerint állítható. A kar teleszkópos, így 110-210cm hosszon állítható. Stabilitását a 40-75 cm között állítható teleszkópos támasz biztosítja. A ProfiARM így állítható különböző szögekbe, attól függően, hogy a botspiccet magasan felfelé vagy majdnem a víz felületéhez lefele állítja. Ezek a tulajdonságai teszik nagyon változtatható és stabil termékké. A feeder fotelhez való felfogatást a masszív robusztus klipszek biztosítják, melyek tökéletesen passzolnak az ATOMA BaseRace fotelhez, de a legtöbb piacon kapható konkurens fotelhez is.

A stabilitás, az erő és a minőség. Ezek alapvetően jellemzik, amelyeknek köszönhetően megbízható a ProfiARM.

Műszaki paraméterek:
Teljes hossz: 110-210cm
Támogatás hossza: 40-70cm
Felfogatás átmérője: 25-36mm
Súly: 1,5kg

37 190 Ft

A RaceBase egy prémium feeder fotel, mely a feeder technika igényes rajongóinak készült. Ennek a fotelnak alapját kivételesen erős acél szerkezet alkotja, bordó felületi kezeléssel, mely jellemző a feeder ATOMA szériára. Kialakításának és a használt anyagoknak köszönhetően a nagyobb termetű horgásztársaink is nyugodtan használhatják. A hát és ülő rész nagyon ellenálló anyagból van varrva, és több kényelmi és dizájn elemet tartalmaz. A puha bélés biztosítja, hogy maximálisan kényelmesen fogja magát érezni hosszabb horgászaton vagy feeder versenyen is. Az egyes lábak oldalról csatlakoznak a több szög profilba, így nem fordulhat elő semmilyen átfordulás. Ráadásul menetes rögzítéssel van csatlakoztatva, mely ferdén a profil élére hat, így nem deformálódik nem sérül a profil. Az első lábak összehasonlítva a hátsókkal sokkal hosszabbak. Ez a megoldás teljes mértékben funkcionális. A hosszabb lábnak köszönhetően több dolgot tud felfogatni a kiálló részre, így nagyobb a fotel variálhatósága. Minden kéz alatt lesz. Mind a négy láb állítható és minőségi csukló tappancsokkal vannak ellátva. Ennek köszönhetően a fotelt egyenetlen terepen is biztonságosan fel tudja állítani. A tappancsok meggátolják puhább talajba a fotel besüllyedését. Tervezéskor gondoltunk a fotel stabilitására, ezért az első pár lábra tettünk egy biztonsági rendszert, mely meggátolja a fotel billenését és felborulását nagyobb és nehezebb feeder karok használatakor. Maximálisan kényelmes, minden részletében átdolgozott, kivételesen stabil- ez a Delphin ATOMA RaceBase fotel.

Műszaki paraméterek:
Ülőrész mérete: 50×50 cm
Háttámla magassága: 55cm
Ülőrész magassága:40-50cm
Tömeg: 6,5kg
Szállítási méret: 73x60x10cm
Lábak átmérője: 25mm

24 990 Ft

A Delphin CARPATH horgász szék széria legkisebb modellje, mely semmiben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A Delphin CM egy nagyon kényelmes, stabil és kifinomult szék, kidolgozva az utolsó részletekig. Szerkezete nagyon erős, stabil viszont könnyű így egyszerű a szállítása. A szék lábai biztosítókkal vannak rögzítve, melyeknek köszönhetően áthelyezéskor nem áll fen a lábak összezáródása és egy eseteleges esés. A szék lábainak felülő részei (tappancsai) robusztusak és rugalmasak, lehetővé téve az alkalmazkodást bármilyen terepen. A szék szerkezetén a központi matrac pontosan illeszkedik. Az anyagok kombinációja biztosítja a funkcionalitását és a tökéletes esztétikai benyomást. Az alap anyag 600D a Carpath terepmintával, melyet kiegészít a 600D anyag terepminta nélküli része, valamint a fejtámlán használt filc rész. A teljes kényelemhez hozzájárulnak a karfák, melyeket értékelni fog a hosszabb víznél való tartózkodás esetén. A praktikumot növeli a UNIQ Bag táska (20x15cm), mely az előkészített csatlakozókon van rögzítve.A táska a csomagolás részét képezi. Ebben a táskában kényelmesen tárolhatja iratait és mobilját. Az univerzális tépőzárnak köszönhetően könnyedén felakaszthatja az övére, vagy a horgászágy szerkezetére, hogy mindig kéznél legyen.

Műszaki paraméterek:

Terhelhetőség: 110kg
Ülőrész mérete: 43x48cm
Háttámla magassága: 50cm
Ülőrész magassága: 32-40cm
Tömeg: 4,95kg
Szállítási méret: 68x57x14cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik.

39 990 Ft

Csúcs minőségű horgász szék magas háttámlával! A méreteit értékelni fogja minden horgász aki sok időt tölt a vízparton. Szerkezete nagyon erős, stabil viszont könnyű, így egyszerű a szállítása. A szék lábainak felülő részei (tappancsai) robusztusak és rugalmasak, lehetővé téve az alkalmazkodást bármilyen terepen. A szék szerkezetén a központi matrac pontosan illeszkedik. Az anyagok kombinációja biztosítja a funkcionalitást és a tökéletes esztétikai benyomást. A széleken 600D a Carpath terepmintás anyag van, középen filc panel található. A fejtámlában is a filc dominál, így kényelmessé téve a legmagasabb horgászoknak is. Ennek a széknek a legnagyobb előnye, hogy a hideg hónapokban a víznél töltött időben a nyak és a fej szélárnyékban és melegben van. A teljes kényelemhez hozzájárulnak a karfák, melyeket értékelni fog, a hosszabb víznél való tartózkodásnál. A háttámla kényelmesen és gyorsan, a karfák megemelésével és eltolásával állítható, nem kell a horgász székből felállni.
Növeli a praktikumot a UNIQ Bag táska (20x15cm), mely az előkészített csatlakozókon van rögzítve. A táska a csomagolás részét képezi. Ebben a táskában kényelmesen tárolhatja iratait és mobilját. Az univerzális tépőzárnak köszönhetően könnyedén felakaszthatja az övére, vagy a horgászágy szerkezetére, hogy mindig kéznél legyen.

Műszaki paraméterek:
Terhelhetőség: 180kg
Ülőrész mérete: 57x54cm
Háttámla magassága: 78cm
Ülőrész magassága: 38-50cm
Tömeg: 6,25kg
Szállítási méret: 85x65x20cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik.

52 990 Ft

Ez a modell a bizonyíték arra, hogy egy egyenes szerkezetű nyolclábas horgászágy nem kell hogy egy vagyonba kerüljön. Az EF8 a belépő modell a kényelmes ágyak közé, mely lábainak köszönhetően nagyon stabil. A matrac mérete 192x75cm. A felülő tappancsok golyós szerkezetűek, így hozzá tud illeszkedni bármilyen egyenlőtlen terephez. A matrac felülete keki színű filc anyagból készült, mely kényelmes, puha és meleg. A fejrész szintén filc, viszont fekete színben. A matrac keménysége állítható a láb illetve a fej rész alatt lévő erős kötél után húzásával. A felső fej rész alatt lévő lábpár rögzíthető, a nem kívánt elmozdulás ellen. Az ágy magassága alap helyzetben 33cm, a teleszkópos lábak kiengedése után 43cm. Összerakáskor az ágyat fixálni tudja műanyag csatlakozós leszedhető heveder segítségével.

 

Műszaki paraméterek:

Matrac mérete: 195x75cm
Ágymagasság: 33-43cm
Terhelhetőség: 170kg
Rögzíthető csukló: nem
A központi rész merevítése : nem
A fej és láb rész merevítése: igen
Súly: 8,9kg
Szállítási méret: 75x740x30cm

39 990 Ft

A Delphin ERGONIA egy összecsukható fotel, amely magasabb szintre emeli a kényelmet. A név azt sugallja, hogy a szék ergonomikus és maximális kényelmet nyújt a felhasználók számára. Az ERGONIA fotel a legapróbb részletig kidolgozott. A piacon kínált legtöbb karosszékkel ellentétben az Ergonia karosszék állítható magasságú fejtámlát kínál, amelyet testre szabhat. Huzata érintésre kellemes, szintetikus gyapjúval borított. A szék másik ergonomikus tulajdonsága az eltávolítható deréktámasz, amelyet szintén kimerevítettünk. A deréktámasz mindkét oldalán tépőzáras rögzítőkkel könnyen beállítható a kívánt magasságra. Az így beállított deréktámasz hozzájárul a helyes testtartáshoz, lehetővé téve a gerincének, hogy ülve igazán pihenjen. Ennek eredményeként a háta nem fog fájni néhány órányi kapásra várakozás után sem. A háttámlát kényelmesen és gyorsan beállíthatja a kartámaszok csúsztatásával. Ez az egyszerű, de megbízható rendszer lehetővé teszi a háttámla helyzetének megváltoztatását anélkül, hogy felkelne a székről! Mostantól kezdve valóban kipihenve fog hazamenni a horgászatról!
A felhasznált anyag rendkívül ellenálló a sérülésekkel és szennyeződésekkel szemben. Ha ez megtörténik, akkor kefével és langyos vízzel, könnyen megtisztíthatja. Az ülés és a háttámla párnázott és kárpitozott szintetikus polárral, amelyet még a hideg őszi szél sem fúj át.
A szék egyedi CARPATH terepszínben készül. Ez egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik.

Műszaki paraméterek:
Teherbírás: 180 kg
Ülés mérete: 50×50 cm
A háttámla magassága: 70 cm
Ülésmagasság: 37-48 cm
Súly: 7 kg
Szállítási méretek: 80x70x30 cm

90 855 Ft

A Flatlux8 a nagyon népszerű AP8 Flatlux modell innovatív utódja. A rendkívül tágas ágy, egyenes és nagyon erős acélszerkezettel. A rendkívül nagy 205x95cm méret kényelmes kikapcsolódást kínál horgászataink során. A kényelmet a puha és vastag matrac biztosítja, khaki színű polár felülettel. Az nagyszerű dizájnt kiegészíti a zöld 600D szövet a széleken és a fekete polár fejrész logóval ellátva. Ezenkívül a matracot kifinomult ergonómiai elemek egészítik ki, amelyek fokozzák a maximális kényelmet. Az alsó részen van egy speciális mosható anyag, amelynek köszönhetően lefeküdhet cipőben is és nem kell tartania attól, hogy tönkreteszi, nem probléma a könnyű tisztítása. A matrac keménysége a felső, középső és alsó részen alulról olyan kötelekkel állítható, melyek az általánosan használt gumikkal ellentétben nem nyúlnak meg egy idő után. Alulról a matrac az acélszerkezet részein meg van erősítve. Minden egyes lábpárnak van reteszelő rendszere, így nem áll fen a nemkívánatos bezáródás veszélye mozgatáskor sem. A belső két lábpár megerősített szerkezetű. A robusztus és erős tappancsok lehetővé teszik az alkalmazkodást egyenleten terepen és megakadályozzák a puha talajba való süppedést. Az ágy magassága 40cm, a teleszkópos lábak széthúzása után akár 55cm! Az ilyen magas ágy rendkívüli kényelmet nyújt lefekvéskor és felkeléskor, valamint nagy helyet biztosít a különféle poggyászok elhelyezésére. Különlegessége, a fej alatti rész belső cipzárral ellátott zsebe, ahová elrakhatja apróságait, így mindig kéznél lesznek. Összerakás után az ágyat fixálhatja egy erős hevederrel, melynek köszönhetően szállításkor nem nyílik szét. Ha a legkényelmesebb ágyat keresi, amelyen könnyedén elfér, akkor a Flatlux biztosan nem fog csalódást okozni.

Műszaki paraméterek:
Matrac mérete: 205x95cm
Ágymagasság: 40-55cm
Tömeg: 13,5kg
Szállítási méret: 95x85x32cm

43 660 Ft

Rendkívüli módon kényelmes szék a Delphintől. A szék középső része be van vonva egy nagyon finom és rendkívül ellenálló agyaggal. Előnyeihez tartozik, hogy nagyon könnyen karbantartható valamint alacsony nedvszívó képességgel rendelkezik. A középső részen memory foam – memória hab van, aminek köszönhetően extra kényelem és pihenés várja a használóját. A szélein erősebb agyag található, mely biztosítja a matrac magasabb ellenálló képességét. A csuklónak köszönhetően a háttámla állítható. Az erős váz nem hagyja cserben a testesebb sporttársakat sem. Elegendő helyet és terhelhetőséget boztosít. A karfák tovább szilárdítják a szék szerkezetét. Az állítható lábak jó szolgálatot tesznek a rosszabb terepen is. A Delphin GRAND szék kényelmét nem akarja majd elhagyni, még kapáskor sem!

Műszaki paraméterek:
Ülőrész mérete: 50x50cm
Háttámla magassága: 68cm
Ülőrész magassága: 37-48cm
Súly: 7kg
Szállítási méret:80x65x20cm

39 990 Ft

Innovatív fotel, amelyet 100% – ban a Delphin tervezői terveztek. A Granderre jellemző a legapróbb részletekig kidolgozott ergonómiai elemek és a maximális kényelem. A háttámláját és az ülő részét is memóriahab és erős, ellenálló párnázott anyag kombinációja alkotja. Pont ez a kombináció igen érdekes dizájnt alkot, mely eltér a megszokottól. A kivételes kényelmet az úgynevezett “memory foam“ rész biztosítja. A memóriahab mindig hátgerincéhez igazodik és tökéletesen körülveszi. A háttámla egyszerűen állítható a megfelelő szögbe a két oldalán található rögzíthető csuklók segítségével. Természetesen a lábak teleszkóposak így állíthatók, egy megbízható rendszernek köszönhetően. Minden láb robosztus tappanccsal rendelkezik, melyek jó stabilitást biztosítanak egyenetlen talajon is és meggátolják a fotel besüllyedését a puha földbe vagy sárba. A rúgós láb szerkezetnek köszönhetően a lábakat a talajhoz pillanatok alatt beállítja. Az erős szerkezet jó stabilitást biztosít, akár a nagyobb súlyú horgászok számára is.

A fotelon használt anyag rendkívül ellenálló bármilyen szennyeződéssel szemben. Ha ilyesmi megtörténne nagyon egyszerűen kefe és langyos víz segítségével tisztítható.

Műszaki paraméterek:
Ülőrész mérete: 55×54 cm
Háttámla magassága: 70 cm
Ülőrész magassága: 35-50 cm
Súly: 6,3 kg
Szállítási méret: 75x65x20 cm

69 880 Ft

Extra könnyű és kényelmes, egyenes szerkezetű horgászágy, melynek köszönhetően a horgászással töltött idő pihenés lesz. Alapját extra erős, 8 lábas szerkezet alkotja, mely az utolsó részletig ki van dolgozva. Az ágy lábainak felülő része (tappancsai) robusztusak és rugalmasak, lehetővé téve az alkalmazkodást bármilyen terepen. A fej alatt lévő lábpár rögzíthető, hogy elkerülje a nemkívánatos elmozdulást. A szerkezet nagyon kényelmes matraccal van ellátva. A felfogatása extra erős gumihevederek és megerősített anyagok kombinációja. Ez lényegesen csökkenti a matrac kopását, több év használat után is, valamint megőrzi az összes előnyös tulajdonságát. A rendkívüli kényelem jellemzi ezt a gyönyörűen kidolgozott ágyat. A vastag matrac a 600D a Carpath terepmintás anyag és a kellemes filc réteg kombinációja mely a fejrészig húzódik. A könnyű szállításhoz az ágy fel van szerelve két hevederrel melyek az oldalán csatlakoznak.
Az ágyhoz tartozik egy UNIQ Bag táska (20x15cm), mely az előkészített csatlakozókon van rögzítve. A táska a csomagolás részét képezi. Ebben a táskában kényelmesen tárolhatja iratait és mobilját. Az univerzális tépőzárnak köszönhetően könnyedén felakaszthatja az övére, vagy a horgászágy szerkezetére, hogy mindig kéznél legyen.

Műszaki paraméterek:
Matrac mérete: 205x80cm
Ágymagasság: 30-42cm
Terhelhetőség: 190kg
Rögzíthető csukló: nem
A központi rész merevítése: igen
A fej és láb rész merevítése: igen
Tömeg: 9,4kg
Szállítási méret: 80x85x35cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik.

33 990 Ft

A Delphin RS horgászszék a Delphin márka középkategóriás széke, számos horgász számára azonban a horgászat nélkülözhetetlen kellékévé válik! A piacon kapható székek többségével ellentétben az RS kiváló ergonomikus megoldású háttámlával rendelkezik. Ennek köszönhetően a kapásra való több órás várás esetén sem fog fájni a háta. A merevített deréktámasz ugyanis hozzájárul a helyes testtartáshoz és lehetővé teszi, hogy a gerinc ülés közben valóban pihenjen. A Delphin RS a legapróbb részletekig átgondolt. A háttámla kényelmesen és gyorsan, a karfák eltolásával állítható. Ez az egyszerű, mégis megbízható rendszer lehetővé teszi a háttámla helyzetének állítását a székből való felállás nélkül! Anyaga bármilyen károsodásnak vagy szennyeződésnek ellenáll. Ha mégis sor kerülne rá, kefével és langyos vízzel kényelmesen és egyszerűen kitisztítható. És a legjobb a végére! A támla hátsó része becipzározható, aminek köszönhetően 2 darab Delphin ARCTIC melegítőt tud belehelyezni. A hűvös éjszakák így nem jelentenek többé rémálmot, hanem kellemes tartózkodást a víz mellett, melegített deréktáji résszel. A melegítők nem képezik a csomagolás részét.

Műszaki paraméterek:
Terhelhetőség: 180 kg
Ülőrész mérete: 52 x 52 cm
Háttámla magassága: 70 cm
Ülőrész magassága: 35–48 cm
Tömeg: 6,6 kg
Szállítási méret: 70 x 70 x 30

36 990 Ft 29 990 Ft

A piacon kapható székek többségével ellentétben az RSC kiváló ergonomikus megoldású háttámlával rendelkezik. Ennek köszönhetően a kapásra való több órás várakozás esetén sem fog fájni a háta. A merevített deréktámasz ugyanis hozzájárul a helyes testtartáshoz és lehetővé teszi, hogy a gerinc, ülés közben valóban pihenjen. A Delphin RSC a legapróbb részletekig átgondolt. A háttámla kényelmesen és gyorsan a karfák eltolásával állítható. Ez az egyszerű, mégis megbízható rendszer lehetővé teszi a háttámla helyzetének állítását a székből való felállás nélkül! Anyaga bármilyen károsodásnak vagy szennyeződésnek ellenáll. Ha mégis sor kerülne rá, kefével és langyos vízzel kényelmesen és egyszerűen kitisztítható. És a legjobb a végére! A deréktámla hátsó része becipzározható, aminek köszönhetően 2 darab Delphin ARCTIC melegítőt tud belehelyezni. A hűvös éjszakák így nem jelentenek többé rémálmot, hanem kellemes tartózkodást a víz mellett melegített deréktáji résszel. A melegítők nem képezik a csomagolás részét.
A kényelmet és praktikumot növeli a UNIQ Bag táska (20x15cm), mely az előkészített csatlakozókon van rögzítve. Ez a csomagolás részét képezi. Ebben a táskában kényelmesen tárolhatja iratait és mobilját. A tépőzárnak köszönhetően könnyedén felakaszthatja az övére, vagy a horgászágy szerkezetére, hogy mindig kéznél legyen.

Műszaki paraméterek:
Terhelhetőség: 180kg
Ülőrész mérete: 52x52cm
Háttámla magassága: 70cm
Ülőrész magassága: 35-48cm
Tömeg: 6,6kg
Szállítási méret: 70x70x30cm

A CARPATH terepszín egy egyedülálló és szabadalmaztatott dizájn, amely a terepszínű álcázást és a ponty sziluetteket foglalja magába és alkotja a ezt a terepszínű mintázatot. Ez az egyedülálló tervezés teljes egészében a Delphin tervező asztalairól származik.

16 065 Ft

Többfunkciós asztal, amely felbecsülhetetlen társa lesz. A nagy méretű, 60×30 cm-es munkafelülettel rendelkező asztal, lehetőségek széles körét kínálja. A munkaterület több részre oszlik. Egyes részekben tárolhatja a szerelékeket, azok alkatrészeit, többféle csalit, etetőkosarakat stb. Röviden, a WORKS műanyag asztal hasznos horgász felszerelés, amelynek mindig hasznát fogja venni. Teleszkópos lábakkal 10 cm-rel emelhető, így maga az asztal magassága 24 és 34 cm között állítható (asztallap felső pereméig). A lábak egy speciális mechanizmussal zárhatók, hogy megakadályozzák a nem kívánt összeomlását. A lábak gumírozottak a jobb stabilitás érdekében. A WORKS asztalhoz hordtáska is tartozik.

Műszaki paraméterek:
Méretek: 60x30cm
Állítható magasság: 24-34cm
Szállítási méretek: 60x30x5cm