Blog

siraly-aruhaz-slider-02

Kedves Vásárlóink!

Üdvözöljük Önöket webáruházunkban, melyben kedvükre böngészhetnek, vásárolhatnak. Cégünk 100% magyar tulajdonban lévő családi vállalkozásként üzemel. A horgászat, mint szerelem már gyerekkorunkban megfertőzött minket, és ez azóta csak erősödött. Felnőtt fejjel már nem csak a horgászatért rajongunk. A horgászfelszerelések sokszínűsége, praktikuma és a folyamatos fejlesztések elbűvölnek minket. Nagyon fontosnak tartjuk a folyamatos tesztelést, hiszen amellett, hogy mi is csak jó minőségű termékekkel szeretünk horgászni, így tudjuk megosztani tapasztalatainkat vásárlóinkkal, felhívni a figyelmet az ár/érték arányban kiemelkedően jó (Best buy!) termékekre és tanácsot adni a kevésbé tapasztalt sporttársainknak.

Ugyan minden módszert szeretünk, de elkötelezett pontyhorgászok vagyunk. Van, hogy beállunk csónakkal a nád elé, vagy kilométereket gyalogolunk a vízparton egy pergető bottal, hogy elcsípjük a ragadozókat és van, amikor óriási örömet tud okozni egy partközeli keszegezés, vagy épp a harcsákat vesszük „üldözőbe”, de egyértelműen a bojlis és a method feederes pontyhorgászat áll hozzánk a legközelebb. Webáruházunk termékkínálatát is ehhez igazítottuk, hiszen célunk, hogy ne csak eladjuk a termékeket, hanem igény esetén szakértői segítséget tudjunk nyújtani vásárlóinknak.

Szerelmünk a Balaton, ezért sok esetben a termékek tesztelése is ott zajlik. Ha csak tehetjük a Balatonon pecázunk.

Tapasztalataink, tudásunk saját csalimárkánkban csúcsosodik ki. Az MD Boilies&More brandet a webáruházzal egy időben indítjuk útnak. Bízunk benne, hogy ez a saját fejlesztésű, folyamatosan bővülő termékcsalád Önöknek is annyi örömet, verseny sikereket és büszkén végződő horgásztúrát okoz majd, mint nekünk az elmúlt években, a fejlesztés, tesztelés ideje alatt. Legyen ez a csali az, ami sohasem hiányozhat a horgásztáskából. Mi tudjuk mire képes, tegye próbára Ön is! Az MD Boilies&More termékcsaládról bővebb információt IDE kattintva talál, webáruházunkban pedig állandó készletről tudja megvásárolni.

Mindenkinek jó és mindenekelőtt hasznos vásárlást kívánunk! Görbüljenek a botok, feszüljenek a zsinórok!

Sirály Horgász Webáruház Csapata